Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Zakaj sta savna in stres največja medsebojna sovražnika?
Natisni stran

Zakaj sta savna in stres največja medsebojna sovražnika?

Živimo v zelo aktivnem času, ko se zdi da samo še hitimo, a ne vemo točno kam. Mnogo ljudi živi v nenehnem adrenalinskem krču, ki sčasoma vodi v resne zdravstvene zaplete. Kakšne so rešitve? Si vzamete dnevno nekaj časa samo zase brez telefona in česarkoli?

Ste že preizkusili savno? Samo ura ali dve tedensko sta lahko dovolj, da se sprostimo in odmislimo vse skrbi. Sedenje v toplem in mirnem kraju nam omogoča, da lažje utišamo misli in se osredotočimo samo na dihanje in sproščanje.

Pogosti uporabniki savne štejejo zmanjšanje stresa kot prvi pozitivni vpliv savne na telo. Toplota v savni sprosti mišice in proizvodnjo endorfinov, kar povzroči splošno dobro počutje. Endorfin pogovorno imenujemo tudi: »hormon sreče« - kdo bi se ga branil!

Pri Fanči v Finski savni pri polivanju dodajamo olje evkaliptusa, ki z učinkom aromaterapije deluje dodatno sproščujoče in pomirjajoče.

Savna je postala za mnoge posebna oaza miru, stran od vsakodnevnega vrveža in naglice.

Da bi se izognili morebitnim težavam, ali dvomom glede uporabe savne, vam svetujemo, da se pred obiskom savne posvetujete s svojim osebnim zdravnikom. Uporaba savne je na lastno odgovornost.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Pohvale za odlično manikuro in profesionalen ter prijazen odnos.

Petra P.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...