Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Fanči kozmetičarke svetujejo - pedikura
Natisni stran

Fanči kozmetičarke svetujejo - pedikura

KOPEL

Prvi korak pri negi stopal je zmehčanje kože in nohtov s toplo kopeljo. Za osvežitev utrujenih stopal vam priporočamo kopel z izvlečkom bambusa in oljem čajevca. Stopala v kopeli namakajte približno 10 minut, nego zaključite z ustrezno izbrano kremo.

     

PILING STOPAL

v primeru, da je vaša koža na stopalih zgolj izsušena, vam za odstranitev le-te priporočamo uporabo pilinga. Večjo količino pilinga nanesite na mokra stopala in dobro premasirajte, lahko vse do kolen. Ko končate, stopala sperite s toplo vodo ter osušite. Koža bo po uporabi navlažena in regenerirana, hrapava in suha mesta pa bodo odstranjena. Po uporabi pilinga noge namažite z vlažilno kremo za stopala oziroma kremo z bolj bogato, mastno teksturo.

 

 

KREME ZA STOPALA

POSEBNA STANJA

Če imate težave z vraščenimi nohti, vam priporočamo WD mazilo z oljem čajevca. WD mazilo preprečuje draženje kože in preprečuje vraščanje nohtov. V debelini noža nanesite na občutljiva mesta ter zaščitite z obližem. V pregib nohta previdno nanesite mazilo z vatno paličico. Uporabljajte zjutraj in zvečer.

Pri glivičnih nohtih vam svetujemo, da si stopala po vsaki kopeli čim bolj osušite in dobro obrišete kožo med prsti. Nohte čimbolj skrajšajte in redno uporabljate sredstva proti glivičnim nohtom, po navodilih na embalaži. Če vam le-teh zmanjka, jih lahko naročite v naši spletni trgovini.

V primeru, da se vam stopala zelo potijo, vam priporočamo uporabo deodorant za stopala, ki ohlaja in zaustavlja neprijeten vonj. V poštev pridejo tudi kreme oz. pene s farnesolom in mentolom, ki stopala hladijo in zavirajo potenje.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Gospa kozmetičarka je bila zelo prijazna, vljudna in komunikativna. Pri delu je bila zelo natančna in dosledna. Depilacija je bila neboleča in izvedena zelo profesionalno. Izrekam vse pohvale gospe kozmetičarki.

Anja L.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...