Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Kje smo in kako do nas
Natisni stran

Kje smo in kako do nas

Kozmetika in savna Fanči je od mestnega središča oddaljena približno tri kilometre. Pot do nas boste našli hitro in enostavno. Nahajamo se natanko en zavoj iz centra mesta. Da bi se izognili morebitnemu neprijetnemu iskanju, vam bomo približali različne možnosti in poti do naših vrat.

Z avtobusom?

Do nas vozijo tri avtobusne linije. Od najbližje avtobusne postaje do našega vhoda vas loči približno 3 minute, od najbolj oddaljene pa do 10 minut hoje.

  • št. 3  (postaja Rakovnik) - cca 10 min.
  • št. 19 (postaja  Livada) - cca 6 min.
  • št. 27 (postaja Golouhova ul.) - cca 3 min., 200m

S kolesom?

Pot iz smeri Trnovega je najbolj slikovita in tudi najbolj umirjena. Večina poti je možno prevoziti po kolesarski stezi. Druga pot vodi preko Dolenjske ceste, ki je ravno tako opremljena s kolesarsko stezo. Svoje kolo lahko pustite priklenjeno tik ob našem vhodu.

Z avtom?

Najlažje in najhitreje boste našli do nas, če se zapeljete po Jurčkovi cesti na Rudniku, s katere imamo neposreden dostop in veliko lastno parkirišče.

Koordinate GPS:
Širina: 46.0318
Dolžina: 14.5185

Iz smeri centra Ljubljane po Dolenjski cesti --> Če se boste pripeljali po Dolenjski cesti v smeri proti Novemu mestu, zavijte na križišču pri rakovniški cerkvi na desno na Galjevico. Odpeljete se naravnost čez železniško progo. Peljite se do naslednjega križišča in zavijte na levo na Jurčkovo cesto. Po 300 metrih boste na levi strani zagledali ponoči osvetljeno tablo Kozmetike in savne Fanči. Zavijte v ulico in se odpeljite do parkirišča od koder vas bodo do našega vhoda vodile usmerjevalne table.

Iz smeri centra Ljubljane proti Trnovemu --> Peljite se po Slovenski cesti in nato po Barjanski cesti proti južni Ljubljanski obvoznici. Na glavnem križišču v Trnovem (pri Trnovskih vratih) zavijte levo.  Peljite do naslednjega semaforja in prečkajte Opekarsko cesto. Po Livadi se boste  pripeljali do semaforiziranega križišča, kjer prečkajte še Ižansko cesto in znašli se boste na Jurčkovi cesti. Približno 400 metrov dalje, boste na levi strani ceste zagledali osvetljeno tablo z napisom Fanči.

Z dolenjske smeri po obvoznici --> Če prihajate po južni obvoznici iz dolenjske smeri zapeljite z obvoznice na izhodu  "Industrijska cona Rudnik", na prvem križišču zavijte levo in se vzporedno z obvoznico zapeljite do semaforiziranega križišča s Peruzzijevo cesto. Tu zavijete desno, stran od mostu čez obvoznico in nadaljujete do semaforiziranega križišča, kjer zavijete levo na Jurčkovo cesto. Nekaj manj kot kilometer naprej, stoji ob desnem robu ceste tabla Kozmetike in savne Fanči, ki vas usmeri na urejena parkirna mesta ob stavbi.

Z dolenjske smeri po Dolenjski cesti --> Če prihajate po južni obvoznici iz dolenjske smeri zapeljite z obvoznice na Dolenjsko cesto. Peljite se do Rakovnika, kjer na semaforiziranem križišču zavijte levo. Prečkajte železniško progo in nadaljujte vožnjo še približno kilometer. Na križišču zavijte levo na Jurčkovo cesto. Po 300 metrih vožnje boste na levi strani ceste opazili tablo Kozmetike in savne Fanči, ki vas usmeri na urejena parkirna mesta ob stavbi.

Iz primorske smeri --> Zapustite obvoznico na izhodu "Ljubljana center", zavijete desno na semaforiziranem križišču v centru Trnovega (poleg Trnovskih vrat) in peljite do naslednjega semaforja, kjer prečkate Opekarsko cesto, nato v drugem semaforiziranem križišču prečkate še Ižansko cesto in znašli se boste na Jurčkovi cesti. Približno 400 metrov dalje boste na levi strani ceste zagledali osvetljeno tablo z našim imenom.

S taksijem?

Večina taksi služb pozna Fanči in hitro pot do nas. Predlagamo vam že preizkušeno podjetje Taxi Laguna, ki ponuja spodobna in čista vozila, prijazno besedo ter zmerno ceno. Pokličite jih na: 080 12 33

Če vseeno ne bo šlo, nas lahko seveda kadarkoli tudi pokličete in pomagali vam bomo z dodatnimi napotki.

Recepcija: +386 1 428 70 10 ali +386 41 632 302.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Prijazna, topla, ustrežljiva, strokovno dobro usposobljena in natančna. Umirjena in sproščujoča, oddaja pozitivno in sproščujočo energijo.

Irena J.J.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...