Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Epilacija
Natisni stran

Epilacija

Trajna odstranitev dlak je dolgotrajen postopek, ker imajo dlake določen ciklus rasti. Glavna faza rasti (imenovana anogena) je faza, v kateri je potrebno dlako odstraniti.
Približno 70% dlak je v TELO ali katageni fazi (mirujoča faza), kar pomeni, da so prve epilacijske seanse manj uspešne, saj za vsako dlako že tiči nova, zato so za uspeh zelo pomembni kratki presledki med posameznimi seansami. Glede na rast in debelino dlak je za cel postopek potrebno leto do dve časa.

Poznamo dve učinkoviti metodi za trajno odstranitev dlak: sekvenčno metodo blend in sekvenčno termolizo, ki jih uporabljamo kombinirano. Računalniško voden aparat, omogoča nastavljanje individualnih programov glede na dlako in kožo, kakor tudi na vašo občutljivost oziroma dovzetnost na tok. Parametri galvanskega in visoko frekvenčnega toka so modulirani ter optimirani, zato so bolečine tako rekoč izključene. Bolečine, opekline, brazgotine niso možne. Sekvenčna metoda je hitra, nežna in učinkovita.

Rezervirajte si termin: +386 1 428 70 10

Storitve epilacije

1 storitev

Razvrsti po:

Epilacija - dodatna minuta 1 min   2,10 €

Postopek odstranjavanja obraznih dlačic opravljamo z epilacijsko iglo. Trajanje postopka je odvisno od gostote poraščenosti in tipa dlačic. Postopek je potrebno ponoviti, saj so dlačice, ki jih epiliramo v treh različnih fazah rasti. Epiliranje je tako ob prvem postopku učinkovito pri eni tretjini dlačic, ostale pa je potrebno ponovno odstraniti ob naslednjem obisku. Storitev ni samostojna storitev.

Pri Fanči na razvajanje ni potrebno čakati. Vaš željeni termin se bo pričel točno ob uri. Rezervacije lahko uredite telefonsko ali preko spleta.
Rezerviraj
Obdarite svoje bližnje z elegantnimi darilnimi boni za naše storitve, primernimi za vse priložnosti.

V vnosna polja spodaj vpišite ime in priimek obdarjenca in željeno posvetilo, ki ga bomo lično oblikovali in natisnili na darilni bon poleg izbrane storitve.

Preverite našo ponudbo kozmetičnih storitev in sprostitvenega centra po nižjih cenah, ki so na voljo na spletnem mestu Fanči Last Minute. Višina popustov je odvisna od trenutnega povpraševanja in že rezerviranih terminov.
Preveri ponudbo
Naše storitve lahko svojim prijateljem, ki nas še niso obiskali približate po ugodnejših cenah. Pošljite jim sporočilo z dobropisom za 10 evrov in za vsakega od njih, ki nas bo obiskal, tudi vas nagradimo z dobropisom v vrednosti 10 evrov.
Priporoči prijatelju

Kaj o nas menijo naše stranke?

Prijazna, strokovna, hitra. Kljub temu, da je bil prvi obisk sem se počutila zelo domače in sproščeno na depilaciji, kar mi veliko pomeni.

Maja A.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...