Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Fanči kozmetičarke svetujejo - nega telesa
Natisni stran

Fanči kozmetičarke svetujejo - nega telesa

Posvetite posebno pozornost negi telesa doma. Koža na telesu je zelo občutljiva na izsušitve in dehidracijo, saj je debelejša in ima manj maščobnih žlez kot koža na obrazu.

Za boljše počutje in  navlaženo ter nahranjeno kožo telesa

Za našo kožo na telesu poskrbimo z rednimi pilingi (1x tedensko). S pilingom odstranimo odmrle celice s kože, zaradi česar bo koža bolj gladka, mehka in sijoča. Negovalni izdelki se bodo bolje vpili in kožo intenzivno navlažili in nahranili. Glede na tip kože po potrebi uporabljajte vlažilne losjone, hranljive kreme ali masla in olja, če je vaša koža zelo suha. Vendar tudi suha koža potrebuje vlago, ki je maščobe ne dajejo, zato priporočamo kombinacijo vlažilnih losjonov in olj. Tako bo koža dobila vse tisto, kar potrebuje.

Za poživljajoč občutek (listi zelenega čaja) in mehko kožo (delci črnega riža) priporočamo uporabo  COMFORT ZONE PILINGA za telo. Piling nanesite na vlažno in toplo kožo (topla voda bo odprla pore in piling bo lažje očistil nečistoče in odmrlo kožo) in nežno masirajte, lahko si pomagate s kopalno brisačko. Nato piling sperete s hladno vodo, da se pore zaprejo.

Lahko si privoščite tudi hidroterapijo ali knajpanje - izmenjavanje tople in hladne vode s katero boste izboljšali prekrvavitev, spodbudili presnovo, učvrstili telo in povečali odpornost telesa. Na začetku se oprhajte s toplo vodo in postopoma nadaljujete s hladno ali mrzlo. Z mrzlo vodo začnite pri nogah še posebej, če prhanja z mrzlo vodo niste vajeni. Nato nadaljujete z nanosom COMFORT ZONE vlažilnega losjona ali COMFORT ZONE hranljive kreme ali COMFORT ZONE bogato maslo za telo.

Kaj o nas menijo naše stranke?

V salonu sem bila prvič in moram reči, da sem se res dobro počutila, prijetna klima je tam in zagotovo se še vrnem.

Pavla Š.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...