Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Čas je za mikrodermoabrazijo
Natisni stran

Čas je za mikrodermoabrazijo

Kaj je mikrodermoabrazija? Je naraven postopek globinskega luščenja (pilinga) kože (epidermisa). To je neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Pri tem postopku se uporabljajo fini kristali (aluminijev oksid) s katerimi odstranimo odmrle kožne celice. Postopek mikroabrazije je popolnoma neboleč. Primeren je za vsakogar, ki hoče izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.

Kratkoročne koristi mikrodermoabrazije

  • Takojšnji rezultati: Ne bo vam treba čakati več dni, saj boste že takoj po prvem postopku opazili vidne spremembe na vaši koži.
  • Brez posebnih priprav: Ker pred tretmajem ne potrebujete nobenih priprav, se lahko odločite zanj kadarkoli. (Priporoča se v zimskem času, saj se je po tretmaju potrebno izzogniti soncu, oziroma sončenju za nekaj dni).
  • Udobno in brez bolečine: Za razliko od nekaterih drugih tretmajev je mikrodermobrazija popolnoma neboleč postopek, zato je primeren za vse.
  • Primeren za vse tipe kože: Mikordermobrazija je primerna za vse tipe kože od suhe do mastne in mešane kože.
  • Koža lažje vsrka kozmetične sestavine: Mikodermobrazija bo omogočila boljše učinke  visokokvalitetnih izdelkov za nego kože, saj koža po postopku lažje vsrka sestavine.

Dolgoročne koristi tretmajev mikrodermoabrazije

Čeprav so rezultati mikrodermobrazije vidni že po prvem postopku. Je za bolj trajne in boljše rezultate priporočljivo postopek večkrat ponoviti. Koristi dolgoročnih tretmajev so:

  • Zmanjšanje izraženost gub: Odstranjevanje odmrlih plasti kože pospeši obnovo kožnih celic kar v golobjih plasteh kože povzroči pospešeno proizvajanje kolagena, ki je ključen pri obnovi kožnih celic.
  • Gladi kožo: Po globinskem pilingu boste opazili učinek gladke in bolj zdrave kože.
  • Zmanjšanje brazgotin: Če imate težave zaradi brazgotin starih aken
  • Zmanjšanje pigmentnih sprememb: Ob dolgotrajnejši uporabi mikrodermobrazija pomaga odpraviti nezaželene učinke pigmentnih sprememb.
  • Čiste pore: Z globinskim pilingom se sčistijo pore in dosežemo bolj zdravo in gladko kožo.

Preberite si še pogosta vprašanja o mikrodermoabraziji.


Ste za brezplačni profesionalni posvet glede ustrezne nege vaše kože? Pokličite nas na
telefon: 01 428 70 10 in si zagotovite svoj termin brezplačnega in popolnoma neobvezujočega posveta.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Oseba je izvajala masažo strokovno, ko sem ji povedala za težave, ki jih imam, se je posvetila temu delu telesa, kar mi je ustrezalo. Ima občutek za ljudi, kar mi je pomembno.

Maša H.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...