Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
5 razlogov zakaj v savno
Natisni stran

5 razlogov zakaj v savno

1. Anti-stres

Toplota v savni sprosti telo in pospeši proizvodnjo endorfinov, kar povzroči splošno dobro počutje. Hormon endorfin pogovorno imenujemo tudi: »hormon sreče«.

2. Uravnavanje krvnega pritiska

»Kardiovaskularni učinki savne so bili v preteklosti že večkrat dokumentirani. Savna znižuje krvni tlak in dobro vpliva na ožilje.« Dr. Thomas H. Lee

3. Sijoča koža

Koža s potenjem izloča toksine in mrtve kožne celice, kar spodbudi proizvodnjo novih celic s tem pa hitrejšo regeneracijo in čiščenje kože, ki postane nežna in gladka.

4. Blagodejna za dihala

Zaradi visoke vlažnosti predvsem v turški savni in prisotnosti arom eteričnih olj je savna blagodejna tudi za dihala. Saj je prav Fanči, naša ustanoviteljica z rednim savnanjem ublažila težave z astmo.

5. Sprostitev mišic

Toplota zmanjšuje napetost v mišicah in sklepih, posebej zaželeno po športnih naporih.


Da bi se izognili morebitnim težavam ali dvomom glede uporabe savne, priporočamo, da se pred obiskom savne posvetujete s svojim osebnim zdravnikom. Uporaba savne je na lastno odgovornost.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je izjemno strokovna in prijazna. S svojimi nasveti mi je že večkrat pomagala pri reševanju kozmetičnih zagat. Delu in meni se popolnoma posveti, vedno je prijazna in dobre volje. Njen pristop je oseben in strokoven hkrati. Pri delu in pri nasvetih izhaja iz dolgoletnih izkušenj iz svoje stroke in iz širokega poznavanja področij svojega dela. Pri njej se počutim sproščeno in umirjeno, po njeni negi nikoli nimam težav ali reakcij. Ocena odlično!

Urša Ž.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...