Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
5 razlogov zakaj v savno
Natisni stran

5 razlogov zakaj v savno

1. Anti-stres

Toplota v savni sprosti telo in pospeši proizvodnjo endorfinov, kar povzroči splošno dobro počutje. Hormon endorfin pogovorno imenujemo tudi: »hormon sreče«.

2. Uravnavanje krvnega pritiska

»Kardiovaskularni učinki savne so bili v preteklosti že večkrat dokumentirani. Savna znižuje krvni tlak in dobro vpliva na ožilje.« Dr. Thomas H. Lee

3. Sijoča koža

Koža s potenjem izloča toksine in mrtve kožne celice, kar spodbudi proizvodnjo novih celic s tem pa hitrejšo regeneracijo in čiščenje kože, ki postane nežna in gladka.

4. Blagodejna za dihala

Zaradi visoke vlažnosti predvsem v turški savni in prisotnosti arom eteričnih olj je savna blagodejna tudi za dihala. Saj je prav Fanči, naša ustanoviteljica z rednim savnanjem ublažila težave z astmo.

5. Sprostitev mišic

Toplota zmanjšuje napetost v mišicah in sklepih, posebej zaželeno po športnih naporih.


Da bi se izognili morebitnim težavam ali dvomom glede uporabe savne, priporočamo, da se pred obiskom savne posvetujete s svojim osebnim zdravnikom. Uporaba savne je na lastno odgovornost.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Vrhunsko, pri vas sem bila prvič, zagotovo še pridem! Zelo na nivoju, priporočam in bom priporočila še drugim. Komaj čakam, da se spet pridem k vam razvajat, tudi na druge storitve.

Eva S.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...