Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Rezervacija savne

Rezervacija savne

Zaradi zagotavljanja kakovosti in omejenih kapacitet so rezervacije storitev wellness centra obvezne.

Vsem, ki boste pravočasno uredili svojo rezervacijo, bomo pridržali prosto mesto do želene ure prihoda. V primeru da rezervacije ne boste imeli, vas bomo ob polni zasedenosti vljudno naprosili, da počakate, da se sprosti mesto.

Vljudno vas naprošamo, da rezervacijo v primeru, da nas ne boste obiskali prekličete in s tem sprostite mesto, ki ga bomo z veseljem ponudili tistim, ki rezervacije niso uspeli urediti pravočasno.

Informacije za vse, ki nas obiskujete prvič

Spoštovani, vljudno vas naprošamo, da nam ob prihodu zaupate, da ste prvič v naši hiši. Želimo si namreč, da bi vam svet savnanja in pravila, ki za savnanje veljajo predstavili tako, da se boste počutili kar najbolj domače.

Za informacije o naši ponudbi in rezervacije terminov pokličite na telefonski številki +386 41 632 302 ali +386 1 428 70 10 vsak delovnik med 12.00 in 21.00 (obdobje od 1. maja do 30. septembra) in 22.00 uro (obdobje od 1. oktobra do 30. aprila).

Kaj o nas menijo naše stranke?

Sem redni gost savne Fanči in vas moram pohvaliti, saj pri vas vedno neizmerno uživam. Ambient je prekrasen, vaša ponudba s čaji in oreščki je neprecenljiva. Vse skupaj pa popestrijo vaši čudoviti sodelavci v kolektivu, ki z vso prijaznostjo skrbijo za dobro počutje! Kmalu se spet vidimo!

Rok M.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...