Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Več, kot samo užitek
Natisni stran

Več, kot samo užitek

Ko nam kdo omeni masažni bazen, takoj pomislimo na sprostitev in ugodje, kaj pa ostali pozitivni vplivi na telo? Masažni bazen po besedah medicinskega portala: SteadyHealth.com, pozitivno vpliva na nekatere psihične in fizične težave. Najbolj pogosta je uporaba v primeru preobremenjenosti s stresom. Priporoča se tudi pri bolnikih z osteoporozo, z rahlo podvodno vadbo pa dodatno krepite tudi moč v mišicah. Seveda previdnost ni odveč, zato se v masažnem bazenu ne zadržujte predolgo.

Kaj so tiste najpogostejše koristi masažnega bazena?

  • Zmanjša stres - psihično in fizično utrujenost: s pomočjo vodne masaže (mehurčkov) se spodbudi delovanje tisočih podkožnih nevronov, kar pozitivno vpliva na telo in duha.
  • Zmanjša bolečine v mišicah: s pomočjo vodne masaže in tople vode se mišice sprostijo, kar omili bolečino in je priporočljivo pri športnih poškodbah.
  • Izboljša prekrvavitev: topla voda povzroči povišanje telesne temperature in s tem spodbudi prekrvavitev, kar blagodejno vpliva na številne telesne težave (delovanje srca, pljuča in kostne bolezni, po SteadyHealth.com).

Blagodejne koristi masažnih bazenov lahko preizkusite v našem sprostitvenem centru, in sicer pozimi v notranjem bazenu, poleti pa pod krošnjami Fanči vrta v zunanjem masažnem bazenu.


Če imate glede uporabe masažnega bazena zaradi bolezni kakšne dvome, se prej posvetujete z osebnim zdravnikom.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je bila enkratna. Prijazna, strokovna in potrpežljiva. Ob pozdravu se je predstavila (kar ni povsod običajno), pričeli sva celo par minut pred naročeno uro, Vsak korak je sproti razložila in tudi sproti povpraševala po mojem počutju. Videti je bilo, da je izkušena pri svojem delu. Na brazilski depilaciji sem bila prvič in ne bi si mogla želeti boljše izvajalke.

Janet D.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...