Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Last minute ponudba
Natisni stran

Last minute ponudba

Ugodneje do vaše najljubše kozmetične storitve

Ponudba kozmetičnih storitev po principu Last Minute vam omogoča, da rezervirate še zadnje proste termine v prihajajočih urah poslovanja in tako koristite svoje najljubše storitve po ugodnejših cenah.
Pozitiven odziv vseh tistih, ki našo Last Minute ponudbo že pridno uporabljate nas je vzpodbudil, da smo razvili novo spletno stran, ki je namenjena samo Fanči Last Minute ponudbi. Vaš dostop do objavljenih last minute terminov bo s tem veliko lažji, koriščenje storitev pa precej manj zamudno in zato prijetnejše.

Prednosti last minute ponudbe:

  • IZBOR STORITEV: Sistem omogoča, da izbor storitev omejite na tiste storitve ali skupine storitev, ki ste si jih zaželeli.
  • IZBOR SALONA: Vsi, ki koristite storitve v obeh naših salonih, lahko sledite last minute ponudbo obeh salonov, ali samo enega.
  • DOLOČITEV OBDOBJA: Izberete lahko poljubno obdobje, za katero vas zanima last minute ponudba, in ga omejite z začetnim in končnim datumom, urami in dnevi.
  • OBVEŠČANJE NA E-MAIL: V kolikor se bo pojavil prosti last minute termin, vam bo sistem samodejno poslal aktualno ponudbo na vaš e-mail naslov, zato ročno preverjanje objavljenih last minute terminov ni več potrebno.

Kako deluje Fanči Last Minute?

Na spletnih straneh www.fanci.si in www.fancigallus.si objavljamo termine, ki so še prosti v prihajajočih urah poslovanja.

Koriščenje last minute storitev je popolnoma preprosto. V kolikor ste med Last minute termini našli pravega zase, nas čim prej pokličite in rezervirajte termin. Obvezno morate omeniti ponudbo last minute. Ob vašem odhodu in plačilu vam priznamo popust, ki je bil naveden v objavljeni last minute ponudbi.

Pa začnimo!

Vabimo vas, da uredite enostavno registracijo in vpišete svoje želje glede storitev in terminov ter spremljate aktualno ponudbo Fanči Last Minute storitev.

V primeru nejasnosti nas pokličite na +386 41 708 630 in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Želimo vam prijetno sprostitev! Vaš Tim Fanči

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je pri stvari z dušo in telesom. Je strokovna, z izjemnimi ročnimi sposobnostmi in osebnostnimi lastnostmi, z velikim občutkom za gostoljubje, red in čistočo. Vedno zadovoljna zapustim Fanči. Hvala.

Denija P.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...