Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Splošni pogoji
Natisni stran

Splošni pogoji

Splošni pogoji za Last Minute ponudbo

Rezervacije za Last Minute ponudbo lahko izvedete le telefonsko na 01 428 70 14. Navedene storitve so na voljo le do zapolnitve terminov.

Objavljanje ponudb
Ponudbe objavljamo praviloma dnevno, vendar v odvisnosti od razpoložljivih terminov oziroma zasedenosti naših kapacitet. Ponudbe se premaknejo med neaktualne oziroma prodane sočasno s časom njihovega napovedanega pričetka ali skupaj z zapolnitvijo določenega termina. Pridržujemo si pravico, da termine zapolnimo brez predhodne najave. Trudimo se, da se prodana ponudba označi nemudoma, a pri tem lahko pride do zakasnitve zaradi sistemskih omejitev in so spremembe vidne nekoliko kasneje. V primeru, da je zaseden le del objavljenega termina, ostane ponudba objavljena, dokler ni termin v celoti rezerviran, sicer pa do konca termina.

Razpoložljivosti terminov
Kako dolgo bo določen Last Minute termin razpoložljiv ne moremo napovedati, saj je to odvisno od števila oseb, prijavljenih na last minute ponudbo, in povpraševanja, ki se vrši preko ostalih kanalov (prihod v hišo, telefonski klici ter povpraševanje gostov, ki so že v hiši). Obstaja možnost, da določena ponudba še ni prodana, a je termin že zaseden, saj ga je zasedel oziroma rezerviral gost, ki je že v hiši in želi dodatno storitev.
Predlagamo vam, da nas kontaktirate čim prej, ko prejmete sporočilo z aktualno Last Minute ponudbo, saj so pogosto najaktualnejše ponudbe prodane v nekaj minutah po objavi. V primeru zasedenosti želenega termina vas bo osebje o tem obvestilo.

Popusti in storitve

  • objavljeni popusti se nanašajo na redne prodajne cene uradnega cenika podjetja, ki je objavljen v poslovalnicah,
  • ponudbe veljajo le za samostojne storitve, razen če je navedeno drugače,
  • popusti in ugodnosti se med seboj izključujejo,
  • popuste priznavamo za točno določene storitve ali skupine storitev, navedene v določeni last minute ponudbi,
  • če Last Minute ponudba ne zajema storitev, ki ste jih dodali v rezervirani termin, se te obračunajo brez popusta, razen če gre za vnaprejšnjo pisno odobritev,
  • v primeru, da ob rezervaciji niste izrecno navedli Last Minute ponudbe, veljajo redne cene terminov,
  • naknadna sprememba že rezerviranega termina v last minute termin ni možna.

Izključene storitve
Iz sistema Last Minute ponudbe so izključene vse storitve piercinga Bloomdahl, torej jih ni mogoče rezervirati v okviru last minute ponudbe in navedenih popustov.

Naročanje na obveščanje
Sistem vas bo obveščal skladno z vašimi željami. V primeru, da ste izbor preveč zožili, boste prejeli temu primerno manj obvestil ali pa jih sploh ne bo. Predlagamo vam, da ob začetku uporabe sistema Last Minute pustite svoj izbor širše zastavljen in ga omejite kasneje, ko se boste na način prejemanja sporočil in njihovo vsebino že bolje privadili. Last minute ponudba bo objavljena le v primeru, da bodo izpolnjeni pogoji zanjo (odpovedani termin ali približevanje ure pričetka termina).

Rezervacije
Ob izvedbi rezervacije obvezno navedite aktualno Last Minute ponudbo na spletni strani ter ime in priimek, mobilni telefon in elektronski naslov. Brez navedenih osebnih podatkov vaše rezervacije ne bomo mogli sprejeti.

Politika nekoriščenja
V primeru izvedene rezervacije in nekoriščenja storitve (ang. »no show«) brez pravočasne odpovedi rezervacije skladno s splošnimi pogoji poslovanja podjetja izgubite pravico koriščenja vseh nadaljnjih last minute rezervacij, z izjemo predplačniških.

Morebitne nejasnosti
Trudimo se, da smo do najvišje mere korektni pri objavi last minute ponudb. Prav zato smo tudi naredili samostojen portal, ki poleg cenejših storitev omogoča tudi hitro in natančno obveščanje ter ažuriranje informacij in vam obenem ponuja, da si sami poljubno omejite ali razširite izbor storitev, datumov in ur. Ob vsem tem moramo upoštevati, da je popolna avtomatizacija enostavno nemogoča in bo imel človeški faktor vedno ključni vpliv.

Tako kot velja za sleherno storitev v naši hiši, smo tudi sistemu rezervacij namenili najvišjo mero pozornosti. Zavajanje potrošnikov pa je način poslovanja, ki se ga pri Fanči nikoli nismo posluževali, saj premoremo dovolj dostojanstva, da lahko brez zavajanja ne glede na razmere uspešno poslujemo že 45 let. Smo pa vedno veseli in hvaležni, če za morebitne nejasnosti ali kakršnokoli nezadovoljstvo izvemo prvi in to takoj, ko pride do težav.

V kolikor imate dodatna vprašanja, bomo veseli vašega sporočila na naslov recepcija@fanci.si.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Ker sem že dolgooooo vaša stranka, vem, da so bile masaže šibkejši člen vašega salona. Že nekaj let temu ni več tako! S prihodom maserke pa je šlo še na bolje. Maserka je masažo dvignila na nivo manualne terapije in sem zaradi tega postal tudi njena stalna stranka! Kolikor vem, se stalno izobražuje na tem področju, in se veselim prihodov k njej.

Mitja M.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...