Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Rezervacije
Natisni stran

Rezervacije

V želji, da bi vam omogočili storitve brez čakanja, so rezervacije obvezne.

Rezervacije sprejemamo vsak delavnik med 8:00 in 20:00 uro na tel.: +386 1 428 70 10 ali +386 41 632 302.

Spletne rezervacije

Rezervirajte svoj termin preko spleta! Naše poslovanje smo podprli s spletno aplikacijo, ki vam omogoča, da rezervacije za kozmetične storitve lahko urejate tudi izven našega delovnega časa, ko ste v tujini ali kadar vaše okolje ne dopušča telefonskega klica. Uporabite svoj računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik. 

Mobilne rezervacije

V primeru, da uporabljate mobilno napravo, vam priporočamo, da rezervacijo izvedete preko povezave, ki jo najdete tukaj.

Wellness center - trenutno zaprt

Zmogljivosti Wellness centra so z namenom zagotavljanja visokega nivoja sprostitve omejene na 35 gostov, zato so rezervacije za obisk obvezne. Predlagamo vam, da rezervacijo uredite najmanj nekaj ur pred obiskom, v primeru, da ste se za obisk odločili impulzivno pa nas pokličite vsaj tik pred prihodom.

Vsem, ki boste pravočasno uredili svojo rezervacijo, bomo pridržali prosto mesto do željene ure prihoda. V primeru da rezervacije ne boste imeli, vas bomo ob polni zasedenosti vljudno naprosili, da počakate, da se sprosti prosto mesto, vendar prostih mest ne moremo zagotoviti v vsakem primeru.

Rezervacije za obiske ob četrtkih in petkih po 18. uri uredite najkasneje isti dan do 12:00 ure, saj je povpraševanje takrat največje.

Navodila za izvedbo rezervacije:

V primeru telefonskih rezervacij nam zaupajte sledeče podatke:
- vaše ime in priimek,
- čas prihoda in odhoda,
- število oseb.

V primeru, da nas boste obiskali prvič nam zaupajte tudi ta podatek, da se bomo na vaš prihod lahko primerno pripravili.

Odjava rezervacij:

Vljudno vas naprošamo, da rezervacijo v primeru, da nas ne boste obiskali prekličete in s tem sprostite prosto mesto, ki ga bomo z veseljem ponudili tistim, ki rezervacije niso uspeli urediti pravočasno.

Informacije za vse, ki nas obiskujete prvič

Vljudno vas naprošamo, da nam ob prihodu zaupate, da ste prvič v naši hiši. Želimo si namreč, da bi vam svet savnanja in pravila, ki za savnanje veljajo predstavili tako, da se boste počutili kar najbolj domače.

Savna Fanči je v svojih dobrih štirih desetletjih delovanja nabrala precej izkušenj, ki smo jih strnili v hišnem redu. Navedena so pravila vedenja, zdravstvena tveganja, opozorila in prepovedi, ki se ga strogo držimo za nemenom zagotavljanja dobrega počutja in varnosti obiskovalcev. Vljudno vas naprošamo, da se s hišnimi pravili seznanite že pred samim obiskom. Preberete si jih lahko tule.

Za informacije o naši ponudbi in rezervacije terminov pokličite na telefonski številki +386 41 632 302 ali +386 1 428 70 10 vsak delovnik med 8:00 in 20:00 uro.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Prijazna, komunikativna in daje prijeten občutek dobrodošlosti. Delo je opravljala zelo profesionalno in natančno.

Lana Ž.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...