Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Kaj nosite vsak dan
Natisni stran

Kaj nosite vsak dan

KAJ NOSITE VSAKI DAN?

Vsak dan nosimo uro in poročni prstan. Mogoče še našo najljubšo ogrlico in nekaj svetlečega še na ušesih. Naš vsakdanji nakit je del nas. Nikoli nam ni v napoto in nikoli ga ni preveč. Vedno ga nosimo na koži, celo na najbolj občutljivih delih telesa. Kaj pa vaša koža meni o nakitu, ki ga nosite?

BODITE PRIJAZNI DO SVOJE KOŽE

Koža je zaščita telesa pred nevarnostjo. Negujemo jo s kremami in nežnimi čistilci, oblačila očistimo z neagresivnimi čistili. A kljub temu nam koža včasih z nezaželjenimi reakcijami pove, da je nekaj narobe. Tako se nam zaradi neustreznega nakita lahko razvije alergija na nikelj, ki ostane v našem telesu za vedno. To lahko preprečimo, če nosimo koži prijazen nakit – Blomdahl nakit.

NAKIT ZA VSAKOGAR – TUDI ZA LJUDI Z ALERGIJAMI

Blomdahl nakit je koži prijazen in razvit v sodelovanju z dermatologi. Nakit, ki je dokazano prijazen do naše kože in ne povzroča alergij. Mnogo ljudi, ki imajo alergije, je preizkusilo naš nakit in rezultat so zadovoljni uporabniki.
Izdelki so iz plastike ali titaniuma narejeni na visokih medicinskih standardih.
Okrasne prevleke so dodane samo na delih nakita, ki ne pride v neposredni stik z vašo kožo.

POSEBNA SKRB JE NAMENJENA OTROKOM

Otroci ne smejo biti izpostavljeni neprimernim materialom in sestavinam. To je še posebej pomembno, ko gre za nakit, ki je v stiku s kožo in ki ga nosijo dlje časa. Blomdahl nakit je narejen upoštevajoč zelo visoke medicinske standarde in je tako primeren za odrasle in otroke.* Alergija na nikelj je ena najpogostejših alergij, ki se pojavijo zaradi neustreznega nakita. Poznamo pa še mnogo drugih alergij, ki nastanejo kot reakcija na določene sestavine v nakitu: zlato, kobalt, krom, epoksi, paladij… Neustrezen nakit lahko vsebuje tudi strupene ali celo rakotvorne sestavine.

NOSITE NAKIT PO VAŠIH ŽELJAH

Menimo, da je pomembno, da lahko izbirate in nosite nakit vseh velikosti in oblik. Zato je podjetje Blomdahl izdelalo poseben izdelek – “nadomestni obesek”, ki je narejen iz koži prijaznih materialov in lahko nadomesti “obesek” tudi v Vašem uhanu.

Blomdahl ponuja - nakit za vsak dan!

HIGIENSKO PAKIRANJE - Blomdahl nakit je pakiran tako, da ste ob nakupu vi prva oseba, ki je prišla v stik z izdelkom, potem, ko je le-ta zapustil podjetje. Izdelek je pakiran v čisti škatlici in prelepljen z etiketo, ki ima funkcijo “pečatnega” zapiranja.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Nežen pristop, dobro opravljena nega obraza s priporočenimi nadaljnimi tretmaji. Nevsiljiva, prijazna, topla oseba.

Barbara Ž.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...