Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Svetlenje kože
Natisni stran

Svetlenje kože

V preteklem desetletju smo bili priča izrednemu porastu priljubljenosti preparatov za svetlenje kože, zasnovanih posebej za obravnavo hiperpigmentacije in povečanje prosojnosti kože. Tradicionalno so bili ti preparati vedno zelo priljubljeni v azijsko-pacifiških in afrških regijah, zdaj pa se povpraševanje po preparatih za svetlitev širi po vsej obli. Trenutno azijski trg prednjači v številu preparatov za obravnavo težav s pigmentacijo; samo v Aziji je delež prodaje preko 37% od vse svetovne prodaje v tej kategoriji. Nedvomno bo po vsem svetu povpraševanje po tej skupini preparatov še naraščalo, ker se svetovno prebivalstvo stara in tako narašča število let poškodb zaradi sonca in vpliva hormonskih nihanj, ki najbolj vplivajo na neenakomernost pigmentacije. Tržne raziskave kažejo, da imamo ljudje spremenljiv ten kože (hiperpigmentacija in hipopigmentacija) za znak "stare kože", medtem ko je bolj enakomerno obarvana koža znak "bolj zdrave in bolj mlade kože". Dandanes stranke ne iščejo samo rešitev za nego hiperpigmentacije (znane tudi kot "starostne pege"), ampak tudi za doseganje bolj enakomernega tena in povečane prosojnosti kože.

Povpraševanje strank po preparatih za svetlitev je vzpodbudila farmacevtske in kozmetične družbe k raziskavam in razvoju novih tehnologij in izdelkov, ki morajo biti učinkoviti in tudi varni za uporabo. Za profesionalne negovalne terapevte je pomembno, da iščejo pripravke, ki so varni in učinkoviti za svetlenje kože, brez povzročanja iritacije ali škode, ki bi lahko vodila do prezgodnjega staranja kože ali še hujših posledic. VIDI, pri The International Dermal Institute, so preučili in posodobili razumevanje ozadja vzrokov, ki vodijo k nastanku hiperpigmentacije. Razvili so preparate, ki vsebujejo najnovejšo tehnologijo sestavin za najbolj učinkovito in varno nego hiperpigmentirane kože.

V nadaljnje branje priporočamo:

Rezervirajte svoj termin za brezplačno testno nego s pregledom kože pri profesionalni kozmetičarki, ki bo analizirala vašo kožo, postavila ustrezno diagnozo in vam predpisala izdelke in spremembe življenjskega stila, s pomočjo katerih boste lahko ohranili nadzor nad svojo kožo.

Rezervacije:  +386 1 428 70 10

Kaj o nas menijo naše stranke?

Zelo strokovna in hkrati simpatična. Ima zelo lepo energijo, kar ni zanemarljivo pri storitvah z dotikanjem.

Alenka P.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...