Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Obvladovanje mastnega sijaja

Obvladovanje mastnega sijaja

Ste naveličani mastnih madežev in sijaja, ki se na vaši koži pojavijo sredi dneva? Prilagodite vaš režim nege kože tako, da boste lažje nadzorovali proizvajanje maščob na koži od jutra do večera:

  • Sestavite “komplet za matiranje”, ki ga lahko spravite v torbico ali nahrbtnik in vam bo tudi sredi dneva omogočil odpravljanje mastnega sijaja. Komplet naj sestavljajo losjoni brez olj ali kreme za sončenje, ki vsebujejo 'mikro-spužve', ki vsrkajo odvečno maščobo na koži. Dodate lahko tudi čistilne robčke, ki vsebujejo salicilno kislino (in ne alkohola!). Ti vam bodo pomagali odstraniti maščobo, poleg tega pa bodo pregnali aknetvorne bakterije in osvežili vašo kožo.
  • Uporabite čistilni izdelek na osnovi gline, ki bo odstranil maščobo s površine vaše kože.
  • Ko kožo očistite, nanesite vlažilni izdelek, tudi če mislite, da ga vaša koža ne potrebuje. Mastna koža je lahko dehidrirana (torej potrebuje vodo) čeprav je na njej preveč maščob.
  • Enkrat ali dvakrat na teden uporabite masko na osnovi gline, ki vam bo pomagala nadzorovati izločanje žlez lojnic in očistiti pore.
  • Pilingi lahko pomagajo nadzorovati proizvajanje koži lastnih maščob, izboljšajo teksturo kože in odpravljajo zamašene pore, ki lahko povzročijo izbruhe aken. Poleg tega kožo pripravijo na optimalno zdravljenje s sestavinami, ki pomagajo obvladovati mastnost kože. Vaša profesionalna kozmetičarka vam lahko predpiše fizični ali kemični eksfoliant, ki bo izboljšal zdravje vaše kože. Tukaj si lahko preberete nekaj dodatnih infromacij o pilingih.

Ko se pogovarjamo o mastni koži, ne zmanjka mitov o tej. Preberite si dejstva o mastni koži in se bolje seznanite o tem, kako lahko zares nadzorujete mastnost svoje kože.

Rezervirajte svoj termin za brezplačno testno nego s pregledom kože pri profesionalni kozmetičarki, ki bo analizirala vašo kožo, postavila ustrezno diagnozo in vam predpisala izdelke za mastno kožo in sijaj ter spremembe življenjskega stila, s pomočjo katerih boste lahko ohranili nadzor nad svojo kožo.

Rezervacije:  +386 1 428 70 10

Kaj o nas menijo naše stranke?

Zelo prijazna in predvsem usposobljena. Dobro je opravila svoje delo, učinek bo nedvomno sledil. Zaznala je potrebe in kje so težave. Na koncu me je prijazno povprašala, če mi lahko ponudi nov termin, da se zadeva res sanira do konca. Stranke občasno potrebujemo direktno spodbudo in to je tudi dosegla. Z veseljem spet pridem kmalu nazaj! Bila sem že nekajkrat pri vas in sem res zadovoljna z masažami. Osebje je prijetno in kompetentno, zaradi česar se rada vračam nazaj. Z veseljem vas vedno komu priporočim. Tudi moj sodelavec se je naročil pri vas na masažo. Skratka, nadaljujte z dobrim delom in stranke se bodo rade vračale nazaj!

Irina B.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...