Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Pomembnost uporabe eksfoliantov
Natisni stran

Pomembnost uporabe eksfoliantov

Luščenje kože je naravni proces eksfoliacije, ki ga uporablja telo, da odstrani suhe, stare, otrdele kožne celice in omogoči novim celicam, da pridejo na površje. Če je koža mastna, je ta proces lahko upočasnjen, saj maščobe delujejo kot lepilo, ki drži odmrle celice na površini kože. To lahko pripomore k zamašitvi foliklov, kar vodi do nakopičenja aknetvornih bakterij in tako poveča možnost za izbruh aken.

Uporaba eksfoliantov je še posebej koristna za ljudi z mastno kožo. Piling kožo gladi, izboljša njen izgled in poveča njeno sprejemanje snovi, ki pomagajo obvladovati mastnost kože, poleg tega pa z mastne kože odstrani odmrle celice in s tem ohranja kožo lepo in čisto.

Vaš režim uporabe eksfoliantov naj bo v veliki meri odvisen od strokovne analize kože, ki jo bo opravila kozmetičarka. Profesionalna kozmetičarka vam lahko priporoči uporabo fizičnih ali kemičnih pilingov ali oboje, saj boste tako lahko dosegli zaželeni rezultat. Svetuje vam lahko tudi glede pogostosti uporabe eksfoliantov in glede tega, kako lahko piling uspešno vključite v svoj režim nege kože.

Rezervirajte svoj termin za brezplačno testno nego s pregledom kože pri profesionalni kozmetičarki, ki bo analizirala vašo kožo, postavila ustrezno diagnozo in vam predpisala izdelke in spremembe življenjskega stila, s pomočjo katerih boste lahko ohranili nadzor nad svojo kožo.

Rezervacije:  +386 1 428 70 10

Kaj o nas menijo naše stranke?

Bila sem na oblikovanju obrvi ter klasični masaži celega telesa. Gospa, ki mi je oblikovala obrvi je delo opravila izredno strokovno, brez bolečin. Tudi masaža je bila super, z maserko sem se brez težav dogovorila za dodatno anticelitno masažo. Obe zaposleni sta bili ozredno prijazni.

Saša Z.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...