Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
7. Vizija in poslanstvo
Natisni stran

7. Vizija in poslanstvo

Vizija
Postali bomo vodilno slovensko podjetje na področju zagotavljanja celovite podpore poslovanju kozmetičnim, masažnim in pedikerskim salonom.

Zagotavljali bomo dostop do storitev in izdelkov, ki omogočajo in zagotavljajo učinkovito in dobičkonosno delo tako malih enoosebnih družb kot tudi verig salonov po Sloveniji.

Z vzornim vodenjem in timom prijaznih in zadovoljnih zaposlenih bomo skrbeli za odlične poslovne odnose s strankami, dobavitelji in franšiziji.

Delovali bomo v skladu z visokimi etičnimi in moralnimi normami in zagotavljali najvišje standarde na področju kozmetične dejavnosti.

Poslanstvo
Vsak poslovni partner nam predstavlja izziv, kako mu predstaviti in ponuditi vse, kar potrebuje za nemoteno opravljanje storitvene in trgovske dejavnosti na način, ki mu zagotavlja konkurenčno prednost na trgu. Ustvarjamo edinstveno okolje za franšizije z mislijo na zadovoljstvo njihovih strank.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je zelo strokovna in depilacijo opravi hitro, natančno in kvalitetno. Med postopkom vse lepo razloži, pove kaj bo delala, vmes vpraša po počutju, preveri, če je vse v redu. Hkrati pa je zelo prijazna in komunikativna, vendar nikako vsiljiva. Zelo, zelo, zelo sem zadovoljna z njo, res ima pravo mero strokovnosti in občutka za delo z ljudmi. Res je super in prav rada pridem, kljub temu da gre za depilacijo. :) Poleg same kozmetičarke sem tudi na splošno zelo zadovoljna s salonom. Že ko sem se prvič naročila, je bila gospa po telefonu zelo prijazna. Poleg tega mi je izredno všeč način obveščanja - sporočilo o rezerviranem terminu po mailu in SMS + SMS nekaj ur pred rezerviranim terminom. Celostna storitev nad pričakovanji!

Zala M.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...