Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
6. Naš način dela
Natisni stran

6. Naš način dela

Že od samega začetka smo zvesti svojim vrednotam in usmerjenu k svojim strankam. Na prvo mesto smo postavili prijazen odnos do strank in poslovnih partnerjev, profesionalnost in higieno kar je tudi omogočilo naš dober glas in prepoznavnost.

Bistvo našega delovanja je delo z ljudmi. Vse izkušnje, ki smo jih do danes nabrali združujemo tudi v poslovnem modelu franšize. Veseli nas delo z ljudmi, ki razumejo posel na podoben način kot mi. Verjamemo, da lahko združimo moči in skupaj z vami nastopimo na trgu na način, ki bo obrodil sadove, ki se jih boste Vi veselili tako kot mnogi posamezniki, ki so se v preteklosti že odločili za našo franšizo.

Si želite zmanjšati stres, poslovni riziko in neomejeno število delovnih ur, ki jih poleg dela na strankah porabite za organizacijo svojega salona in obenem realno povečati svoj zaslužek?

Pokličite nas, da vam podrobneje predstavimo naš že preizkušeni poslovni model.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je bila enkratna. Prijazna, strokovna in potrpežljiva. Ob pozdravu se je predstavila (kar ni povsod običajno), pričeli sva celo par minut pred naročeno uro, Vsak korak je sproti razložila in tudi sproti povpraševala po mojem počutju. Videti je bilo, da je izkušena pri svojem delu. Na brazilski depilaciji sem bila prvič in ne bi si mogla želeti boljše izvajalke.

Janet D.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...