Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
6. Naš način dela
Natisni stran

6. Naš način dela

Že od samega začetka smo zvesti svojim vrednotam in usmerjenu k svojim strankam. Na prvo mesto smo postavili prijazen odnos do strank in poslovnih partnerjev, profesionalnost in higieno kar je tudi omogočilo naš dober glas in prepoznavnost.

Bistvo našega delovanja je delo z ljudmi. Vse izkušnje, ki smo jih do danes nabrali združujemo tudi v poslovnem modelu franšize. Veseli nas delo z ljudmi, ki razumejo posel na podoben način kot mi. Verjamemo, da lahko združimo moči in skupaj z vami nastopimo na trgu na način, ki bo obrodil sadove, ki se jih boste Vi veselili tako kot mnogi posamezniki, ki so se v preteklosti že odločili za našo franšizo.

Si želite zmanjšati stres, poslovni riziko in neomejeno število delovnih ur, ki jih poleg dela na strankah porabite za organizacijo svojega salona in obenem realno povečati svoj zaslužek?

Pokličite nas, da vam podrobneje predstavimo naš že preizkušeni poslovni model.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Zelo prijazna in predvsem usposobljena. Dobro je opravila svoje delo, učinek bo nedvomno sledil. Zaznala je potrebe in kje so težave. Na koncu me je prijazno povprašala, če mi lahko ponudi nov termin, da se zadeva res sanira do konca. Stranke občasno potrebujemo direktno spodbudo in to je tudi dosegla. Z veseljem spet pridem kmalu nazaj! Bila sem že nekajkrat pri vas in sem res zadovoljna z masažami. Osebje je prijetno in kompetentno, zaradi česar se rada vračam nazaj. Z veseljem vas vedno komu priporočim. Tudi moj sodelavec se je naročil pri vas na masažo. Skratka, nadaljujte z dobrim delom in stranke se bodo rade vračale nazaj!

Irina B.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...