Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
6. Naš način dela
Natisni stran

6. Naš način dela

Že od samega začetka smo zvesti svojim vrednotam in usmerjenu k svojim strankam. Na prvo mesto smo postavili prijazen odnos do strank in poslovnih partnerjev, profesionalnost in higieno kar je tudi omogočilo naš dober glas in prepoznavnost.

Bistvo našega delovanja je delo z ljudmi. Vse izkušnje, ki smo jih do danes nabrali združujemo tudi v poslovnem modelu franšize. Veseli nas delo z ljudmi, ki razumejo posel na podoben način kot mi. Verjamemo, da lahko združimo moči in skupaj z vami nastopimo na trgu na način, ki bo obrodil sadove, ki se jih boste Vi veselili tako kot mnogi posamezniki, ki so se v preteklosti že odločili za našo franšizo.

Si želite zmanjšati stres, poslovni riziko in neomejeno število delovnih ur, ki jih poleg dela na strankah porabite za organizacijo svojega salona in obenem realno povečati svoj zaslužek?

Pokličite nas, da vam podrobneje predstavimo naš že preizkušeni poslovni model.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Oseba je bila izredno prijazna, profesionalna. Zelo topel sprejem in krasen občutek skozi celotno nego, s sprotnim pojasnjevanjem katere postopke izvaja in kaj daje na kožo.

Ksenja M.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...