Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
5. Spoznajte nas
Natisni stran

5. Spoznajte nas

Kdo smo
Fanči je družinsko podjetje, ki uspešnost in trdoživost ter prilagodljivost katerimkoli razmeram na trgu dokazuje že pet desetletij.

Podjetje Fanči je nastalo leta 1968, zaradi zdravstvenih težav ustanoviteljice, ki jih je uspešno odpravila s savnanjem. Ideja za dejavnost savne, oziroma sprostitvenega centra s savnami in bazeni se je porodila še v času, ko je ko bila na Miklošičevi cesti 24 v Ljubljani meščanom na voljo javna kopalnica.
Vse od dobe, ko mnogo gospodinjstev še niti ni imelo lastne kopalnice pa vse do danes, je podjetje Fanči razvijalo storitve za nego telesa in kozmetične storitve ter sledilo svetovnim trendom.

Danes podjetje Kozmetika in savna Fanči združuje tradicijo, izkušnje in sodobna znanja na področju kozmetičnih storitev, trgovine, tehnologij, marketinga, organizacije in vodenja kozmetičnih in masažnih salonov. Znanja, ki smo jih nabrali v preteklih desetletjih, danes ponujamo poslovnim partnerjem v obliki franšize.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je mojo izbrano storitev opravila vrhunsko, obrvi so natančno urejene in odlično pobarvane. Še več, naknadno sva se dogovorili tudi za nego kože, saj je moj koža resnično bila grozna. Moram reči da, mi je kozmetičarka kožo odlično očistila in pravzaprav rešila. Če sem še včeraj bila cela bulasta in mastna je danes koža vidno bolj umirjena, bulic in maščenja ni več, preostale akne pa se uspešno sušijo. Kot najstnici se je pri meni izoblikoval velik strah pred kozmetično storitvijo - nega kože / čiščenje kože, saj mi je to povzorčilo še več težav, mislim, da je zdaj ta strah odpravljen in komaj čakam, da se ponovno oglasim. Vse pohvale.

Patricija P.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...