Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
5. Spoznajte nas
Natisni stran

5. Spoznajte nas

Kdo smo
Fanči je družinsko podjetje, ki uspešnost in trdoživost ter prilagodljivost katerimkoli razmeram na trgu dokazuje že pet desetletij.

Podjetje Fanči je nastalo leta 1968, zaradi zdravstvenih težav ustanoviteljice, ki jih je uspešno odpravila s savnanjem. Ideja za dejavnost savne, oziroma sprostitvenega centra s savnami in bazeni se je porodila še v času, ko je ko bila na Miklošičevi cesti 24 v Ljubljani meščanom na voljo javna kopalnica.
Vse od dobe, ko mnogo gospodinjstev še niti ni imelo lastne kopalnice pa vse do danes, je podjetje Fanči razvijalo storitve za nego telesa in kozmetične storitve ter sledilo svetovnim trendom.

Danes podjetje Kozmetika in savna Fanči združuje tradicijo, izkušnje in sodobna znanja na področju kozmetičnih storitev, trgovine, tehnologij, marketinga, organizacije in vodenja kozmetičnih in masažnih salonov. Znanja, ki smo jih nabrali v preteklih desetletjih, danes ponujamo poslovnim partnerjem v obliki franšize.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Storitev je bila lepo in profesionalno izvedena, še posebej bi pa pohvalila masažne sposobnosti kozmetičarke, ker se je res potrudila in take masaže obraza in dekolteja še nisem doživela!

Urša V.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...