Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
5. Spoznajte nas
Natisni stran

5. Spoznajte nas

Kdo smo
Fanči je družinsko podjetje, ki uspešnost in trdoživost ter prilagodljivost katerimkoli razmeram na trgu dokazuje že pet desetletij.

Podjetje Fanči je nastalo leta 1968, zaradi zdravstvenih težav ustanoviteljice, ki jih je uspešno odpravila s savnanjem. Ideja za dejavnost savne, oziroma sprostitvenega centra s savnami in bazeni se je porodila še v času, ko je ko bila na Miklošičevi cesti 24 v Ljubljani meščanom na voljo javna kopalnica.
Vse od dobe, ko mnogo gospodinjstev še niti ni imelo lastne kopalnice pa vse do danes, je podjetje Fanči razvijalo storitve za nego telesa in kozmetične storitve ter sledilo svetovnim trendom.

Danes podjetje Kozmetika in savna Fanči združuje tradicijo, izkušnje in sodobna znanja na področju kozmetičnih storitev, trgovine, tehnologij, marketinga, organizacije in vodenja kozmetičnih in masažnih salonov. Znanja, ki smo jih nabrali v preteklih desetletjih, danes ponujamo poslovnim partnerjem v obliki franšize.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je zelo strokovna in depilacijo opravi hitro, natančno in kvalitetno. Med postopkom vse lepo razloži, pove kaj bo delala, vmes vpraša po počutju, preveri, če je vse v redu. Hkrati pa je zelo prijazna in komunikativna, vendar nikako vsiljiva. Zelo, zelo, zelo sem zadovoljna z njo, res ima pravo mero strokovnosti in občutka za delo z ljudmi. Res je super in prav rada pridem, kljub temu da gre za depilacijo. :) Poleg same kozmetičarke sem tudi na splošno zelo zadovoljna s salonom. Že ko sem se prvič naročila, je bila gospa po telefonu zelo prijazna. Poleg tega mi je izredno všeč način obveščanja - sporočilo o rezerviranem terminu po mailu in SMS + SMS nekaj ur pred rezerviranim terminom. Celostna storitev nad pričakovanji!

Zala M.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...