Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Hiperpigmentacija
Natisni stran

Hiperpigmentacija

Kaj je hiperpigmentacija?

Hiperpigmentacija imenujemo večja pigmentna znamenja na koži obraza, dekolteja ali na hrbtni strani dlani. Povzroči jih prekomerna proizvodnja melanina v koži, ki je pogosto posledica izpostavljanja soncu. Kar povzroči nastanek pigmentnih znamenj na koži. Za odstranitev ali zmanjšanje pigmentnih znamenj in preprečevanje nastanka novih je potrebno zmajšanje delovanja encima ˝tyrosinase˝ in s tem prekiniti proces pigmentacije brez poškodovanja pigmentnih celic.

Ostali razlogi za pojav hiperpigmentacije:

  • hormonska neravnovesja,
  • med in po nosečnosti,
  • jemanje kontracepcijskih tabletk,
  • nega kože s preparati z visoko vsebnostjo vazelina.

kaj lahko storimo?

V kozmetičnem salonu izvajamo dva prilagojena programa nege hiperpigmentirane kože. Prvi je program za nego hiperpigmentirane kože, zasnovan na temeljiti analizi stanja kože, po ekskluzivni Dermalogica metodi Face Mapping®-a (analiza obraza).

Drugi je mikrodermoabrazija, ki je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). Je neoperativen poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Pri tem postopku se uporabljajo fini kristali (aluminijev oksid) s katerimi odstranimo odmrle kožne celice. Postopek mikroabrazije je popolnoma neboleč.

Potrebnih je šest tretmajev v šestih tednih. Obvezna je uporaba preparatov za domačo nego. Prav tako je v času trajanja programa obvezno izogibanje soncu in solarijem ter uporaba primernega zaščitnega faktorja.

1 storitev

Razvrsti po:

Mikrodermoabrazija 60 minut 60 min   75,70 €

Mikrodermoabrazija je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). To je revolucionarna novost v kozmetiki za neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Pri tem postopku se uporabljajo fini kristali (aluminijev oksid) s katerimi odstranimo odmrle kožne celice. Postopek mikroabrazije je popolnoma neboleč. Primeren je za vsakogar, ki hoče izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.

Pri Fanči na razvajanje ni potrebno čakati. Vaš željeni termin se bo pričel točno ob uri. Rezervacije lahko uredite telefonsko ali preko spleta.
Rezerviraj
Obdarite svoje bližnje z elegantnimi darilnimi boni za naše storitve, primernimi za vse priložnosti.

V vnosna polja spodaj vpišite ime in priimek obdarjenca in željeno posvetilo, ki ga bomo lično oblikovali in natisnili na darilni bon poleg izbrane storitve.

Preverite našo ponudbo kozmetičnih storitev in sprostitvenega centra po nižjih cenah, ki so na voljo na spletnem mestu Fanči Last Minute. Višina popustov je odvisna od trenutnega povpraševanja in že rezerviranih terminov.
Preveri ponudbo
Naše storitve lahko svojim prijateljem, ki nas še niso obiskali približate po ugodnejših cenah. Pošljite jim sporočilo z dobropisom za 10 evrov in za vsakega od njih, ki nas bo obiskal, tudi vas nagradimo z dobropisom v vrednosti 10 evrov.
Priporoči prijatelju

Kaj o nas menijo naše stranke?

Vaša kozmetičarka je bila vedno prijazna, nasmejana. Strokovno in brez bolečin mi izvede pedikuro, razume moje težave z nogami in nohti. Čista petka.

Maja P.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...