Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
O timu

O timu

Naš tim smo v preteklih letih povečevali skladno z obsegom dela oziroma povpraševanja strank in seveda ostalih povezanih aktivnosti. Danes Fanči Tim šteje že preko 30 članov. Vsak opravlja svoje naloge, ki mu jih približamo in ga nato zanje tudi primerno izšolamo.

V svoj tim še vedno z veseljem sprejmemo vsakega posameznika, ki ponuja prave vrednote, odnos do sodelavcev, strank, dela in delovnih sredstev in je z nami pripravljen deliti svoje sposobnosti v želji, da bi skupaj v kar največji možni meri poskrbeli za visoko zadovoljstvo strank.

Kako sodelujemo?
Delujemo po načelu vsi za enega in eden za vse. Timsko delo nas zelo tesno povezuje in nam zagotavlja izjemno prilagodljivost različnim razmeram, ki so del vsakdana. Omogoča in zagotavlja uspeh posameznika kot tudi celotnega tima in seveda visoko zadovoljstvo naši strank.
Vzdržujemo spoštljiv medsebojni odnos, ki temelji na poštenju in odkritosti. Vse to pričakujemo tudi od naših novih sodelavcev.

Kaj ponujamo?
Ponujamo vam odlične delovne pogoje v moderno opremljenih poslovnih prostorih, s samostojnimi kozmetičnimi kabinami, opremljenimi z najsodobnejšo profesionalno opremo, orodji in izdelki. Omogočamo gibljiv delovni čas in se trudimo biti družini prijazno podjetje. Ponujamo obsežna dodatna izobraževanja, nepredovanje in vso potrebno podporo, ki omogoča, da svoje delo opravljate točno, vestno in natančno, ter predvsem nemoteno in brez stresa.
Vsi v timu smo predani nenehnemu napredku, ki zagotavlja odlično konkurenčnost na trgu in s tem tudi stabilno poslovanje ter varna delovna mesta.

Zakaj bi sodelovali z nami?
Delo v Fanči timu je zgledno organizirano, zato lahko zagotavljamo, da vsak član naše vedno večje družine opravlja delo v urejenem, čistem in mirnem delovnem okolju. Delo odlično podpira urejeno recepcijsko poslovanje, ki zagotavlja točnost, tehnična služba, ki vedno zagotavlja brezhibno delovanje strojev, orodja in sistemov ter nabavna služba, ki zagotavlja vse za delo potrebne materiale.
Visoka kvaliteta medsebojnih odnosov v našem timu omogoča, da bo vaš delavnik minil v prijetnem in sproščenem vzdušju, zato lahko svojo energijo vložite v svoje delo namesto v nepotrebno reševanje stresnih situacij.

Način sodelovanja:
Ponujamo različne oblike dela. Na prvem mestu je redno delovno razmerje za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Dobrodošli so tudi vsi tisti, ki so se odločili za samostojno pot in imajo lastni s.p., prav tako pa smo veseli vseh, ki radi delajo in si nabirajo izkušnje že v času študija. Študentsko delo namreč predstavlja odličen način za spoznavanje kandidatov, ki omogoča najenostavnejšo pot do kasnejše redne zaposlitve v našem podjetju, ki jo z veseljem ponudimo vsem študentom, ki so svoje delo opravljali vzorno.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je zelo strokovna in depilacijo opravi hitro, natančno in kvalitetno. Med postopkom vse lepo razloži, pove kaj bo delala, vmes vpraša po počutju, preveri, če je vse v redu. Hkrati pa je zelo prijazna in komunikativna, vendar nikako vsiljiva. Zelo, zelo, zelo sem zadovoljna z njo, res ima pravo mero strokovnosti in občutka za delo z ljudmi. Res je super in prav rada pridem, kljub temu da gre za depilacijo. :) Poleg same kozmetičarke sem tudi na splošno zelo zadovoljna s salonom. Že ko sem se prvič naročila, je bila gospa po telefonu zelo prijazna. Poleg tega mi je izredno všeč način obveščanja - sporočilo o rezerviranem terminu po mailu in SMS + SMS nekaj ur pred rezerviranim terminom. Celostna storitev nad pričakovanji!

Zala M.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...