Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Navodila
Natisni stran

Navodila

Kako pripraviti prijavo:

V želji, da bi vam ponudili čim bolj korektno obravnavo in vam namenili tudi čas za razgovor, vas naprošamo, da nam pošljete čim bolj popolno prošnjo, saj sicer iz nje ne moremo razbrati vaših odličnih lastnosti, kompetenc in konkurenčnih prednosti. Hkrati naprošamo, da v vašem elektronskem sporočilu v zadevo/subject vpišete za katero delovno mesto se prijavljate.

Vaša prošnja je prvi stik z našim podjetjem, ki zaradi zelo velikega odziva odloča o tem ali vas bomo povabili na prvi razgovor.  Praviloma za vsako razpisano delovno mesto prejmemo sto ali več prijav. Osebni razgovori za vse kandidate iz tega naslova niso izvedljivi.

Oblika prijave:

Ponujamo vam nekaj namigov, kako pripraviti ustrezno prijavo, ponudbo in življenjepis.

Prošnja poslana na zaposlitev@fanci.si naj obvezno vključuje tudi vaš Curriculum Vitae, motivacijsko pismo in fotografijo. Zaradi velikega števila oddanih vlog, nepopolne ne bodo obdelane! Prav tako ne bodo obdelane vloge za profile, po katerih ne povprašujemo.

Vloge, ki že v osnovi ne izpolnjujejo pogojev navedenih pri dotičnem delovnem mestu prav tako ne bodo obravnavane.

Opomnik:

V primeru, da odgovora od nas ne prejmete, vas naprošamo, da preverite ali smo vašo e-pošto uspešno prejeli. Neredko se zgodi, da zaradi priponk pristane v mapi nezaželjeno pošto in ga tam nehote spregledamo.

Namig :

V kolikor smo vam z napisanim vlili več energije in volje ter novih idej, da svojo sicer že poslano prošnjo še izboljšate, ste dobrodošli, da jo pošljete ponovno. Zelo cenimo natančne, dosledne in vztrajne sodelavce, ki bodo v naš tim prinesli novo energijo in znanje. Veseli bomo, če boste ravno vi tisti, ki se nam boste pridružili.

Splošno:

Kandidat mora uspešno opraviti naš interni praktični preiskus znanja za delo oziroma postopke, ki jih objavljeno prosto mesto zahteva.

Svoje skrbno pripravljene vloge nam pošljite na e-naslov, ki je naveden na posameznem razpisanem delovnem mestu.

Prijava naj obvezno vključuje tudi vaš Curriculum Vitae, motivacijsko pismo in fotografijo.

Svoje delovne izkušnje opišite podrobno in realno, saj bomo opis kasneje primerjali s praktičnim preizkusom.

Zaradi velikega števila oddanih vlog, nepopolne ne bodo obdelane! Prav tako ne bodo obdelane vloge za profile, po katerih ne povprašujemo.

Vloge, ki že v osnovi ne izpolnjujejo pogojev navedenih pri dotičnem delovnem mestu prav tako ne bodo obravnavane.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Gospa kozmetičarka je bila zelo prijazna, vljudna in komunikativna. Pri delu je bila zelo natančna in dosledna. Depilacija je bila neboleča in izvedena zelo profesionalno. Izrekam vse pohvale gospe kozmetičarki.

Anja L.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...