Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Medicinski piercing
Natisni stran

Medicinski piercing

Razmišljate o piercingu ušes ali nosu? Pri nas izvajamo prebadanje ušes in nosu s priznano švedsko metodo Blomdahl.

Prednosti metode: 

Vrhunska kvaliteta izdelkov in metode Blomdahl omogočajo prebadanje ušes in nosu, na način, ki je varnejši in enostavnejši kot kadarkoli.

Naše osebje je izobraženo in verificirano pri švedskem proizvajalcu Blomdahl. To zagotavlja najvarnejšo pot do nošenja nakita brez zapletov.

V obdobju prvega leta je izjemno pomembno nositi koži prijazen nakit. Blomdahlova kolekcija nakita ne povzroča alergij, saj je nakit narejen tako, da ne vsebuje alergenih materialov.

Fanči in Blomdahl

Znamko Blomdahl predstavljajo ne le izdelki temveč tudi znanje in bogate izkušnje. Pri Fanči se tega dobro zavedamo in prav zato smo se odločili, da izberemo verjetno najvarnejšo metodo prebadanja, to je Blomdahl.

Podjetje Blomdahl medical beauty systems, kot vodilni proizvajalec in dobavitelj medicinskega nakita poleg prvorazredno narejenih izdelkov in vrhunskega designa Swarowski ponuja tudi vse potrebno znanje za hitro, natančno in, kar je najpomembnejše, tudi varno prebadanje.

Naše osebje je za izvedbo prebadanja posebej izšolano in certificirano s strani podjetja Blomdahl. Znanje in pridobljene izkušnje nam omogočajo izvedbo prebadanja, ki je varnejše kot kadarkoli. Postopek zajema tudi podajanje vseh potrebnih napotkov in pripomočke za domačo nego, ki je po prebadanju izrednega pomena, da bo vaša nova lepotna pridobitev kar najbolj varna.

Za podrobnejše informacije o izvedbi prebadanja nas lahko pokličete na: +386 1 428 70 10 ali nam pišite na: recepcija@fanci.si.

 

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je mojo izbrano storitev opravila vrhunsko, obrvi so natančno urejene in odlično pobarvane. Še več, naknadno sva se dogovorili tudi za nego kože, saj je moj koža resnično bila grozna. Moram reči da, mi je kozmetičarka kožo odlično očistila in pravzaprav rešila. Če sem še včeraj bila cela bulasta in mastna je danes koža vidno bolj umirjena, bulic in maščenja ni več, preostale akne pa se uspešno sušijo. Kot najstnici se je pri meni izoblikoval velik strah pred kozmetično storitvijo - nega kože / čiščenje kože, saj mi je to povzorčilo še več težav, mislim, da je zdaj ta strah odpravljen in komaj čakam, da se ponovno oglasim. Vse pohvale.

Patricija P.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...