Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Oblikovanje telesa z US2A
Natisni stran

Oblikovanje telesa z US2A

Tretma priporočamo vsem, ki si želijo zmanjšati obseg telesa, ter želijo hitro in dolgotrajno spremembo.

Pri US2A tretmaju uporabljamo odlične lastnosti in prednosti sekvenčnega ultrazvoka. Prednost tega tretmaja je patentiran sistem, ki temelji na različnih in neponavljajočih ultrazvočnih zaporedij, kar pripelje do vidno boljših rezultatov saj je tkivo med samim tretmajem konstantno stimulirano, kar poveča rezultat in zagotovi največjo učinkovitost.

US2A tretma


Sekvenčni ultrazvok je sestavljen iz različnih frekvenc in tako lahko rešuje več problemov hkrati. Visokofrekvenčni ultrzvok zgladi in učvrsti površino kože. Nizkofrekvenčni ultrazvok pa aktivira naravno lipolizo in naredi tkiva prožna. Hkrati pripomore h odvajanju odvečni snovi in zmanjšanju videza “pomarančne” kože. Prednost US2A tretmaja je tudi to, da lahko na enkrat tretiramo več predelov ali večje pedele, kar z drugimi tretmaji ni vedno mogoče.

US2A tretma je zelo intenziven kar pomeni, da se med samim postopkom v telesu sprošča veliko maščobnih kislin in ostalih odvečnih snovi, zato ta tretma vedno izvajamo v kombinaciji s presoterapijo in intenzivno vadbo takoj po tretmaju, da lahko zagotovimo najboljše možne rezultate.
Če bi izvedli samo US2A tretma in ne bi poskrbeli, da se preko limfnega sistema izločijo vse maščobne kisline in ostale snovi , ki so se s pomočjo sekvenčnega ultrazvoka sprostile, ne bi bilo moč opaziti večjih sprememb.

Ob tretmajih za preoblikovanja telesa svetujemo dnevno uporabo Dermalyse gela, ki s svojim učvrščevalnim in shujševalnim učinkom okrepi rezultate terapij in pomaga vzdrževati dolgotrajne rezultate.

 

Rezervirajte si termin: +386 1 428 70 10

 

Kaj o nas menijo naše stranke?

Zelo dobra, intenzivna, sproščujoča masaža. Hvala, še bom prišla in še komu priporočila!

Andreja Z.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...