Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Staranje kože in gube
Natisni stran

Staranje kože in gube

Gube in izrazne linije se pri večini ljudi pojavljajo že pri 35. Predvsem so vidne okoli oči, ustnic in na čelu. Na nastajanje gub vpliva več dejavnikov. Najbolj pogosti in neizbežen dejavnik je genetski. Naravna proizvodnja hialuronske kisline v celicah se z leti zmanjšuje, kar povzroči ohlapnost kože. Zmanjšana proizvodnja kolagena pa zmanjša elastičnost kože, in če je ta suha, so gube toliko bolj vidne. Drugi dejavniki so povezani predvsem z načinom življenja: stres, prehrana, alkohol, pretirano sončenje, saj UV-žarki prodirajo skozi kožo in trajno poškodujejo celice.

Učinki nege:

• pomlajevanje kože,
• zmanjšanje globine gub,
• rekonstrukcija kolagena.

Uspešni rezultati vidni že takoj po prvi negi. Koža je po negi videti bolj napeta in sijoča, saj je aktivirana sinteza kolagena in nevtralizirani prosti radikali. Za trajnejše in še bolj očitne spremembe stanja kože predlagamo serijo neg in ustrezno domačo nego.

Za zagotovitev najboljših možnih rezultatov, ob negovalnem postopku izvajamo mikrodermoabrazijo Reviderm ali izredno nežen piling izbran glede na tip in stanje vaše kože.

Z veseljem vam bomo pomagali sestaviti individualni negovalni program za dnevno domačo nego in svetovali kateri izdelki so primerni za vašo kožo.

V našem salonu izvajamo naslednje storitve primerne za zrelo kožo in so prilagojene različnim tipom kože:

Kaj o nas menijo naše stranke?

Ker sem že dolgooooo vaša stranka, vem, da so bile masaže šibkejši člen vašega salona. Že nekaj let temu ni več tako! S prihodom maserke pa je šlo še na bolje. Maserka je masažo dvignila na nivo manualne terapije in sem zaradi tega postal tudi njena stalna stranka! Kolikor vem, se stalno izobražuje na tem področju, in se veselim prihodov k njej.

Mitja M.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...