Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Kakšna je Dermalogica

Kakšna je Dermalogica

Dermalogica ni lepa, Dermalogica tudi ni čudovita, razvajajoča ali prestižna! Dermalogica je preveč zatopljena z vodenjem na nov nivo zdravja vaše kože! Njeno pakiranje morda ni barvno usklajeno z vašo kopalnico, a vedno ste lahko prepričani, da je Dermalogica porabila ves potreben čas, da je pripravila vse visoko učinkovite formule, ki jih potrebuje vaša koža. In dodatno k temu naj povemo še, da Dermalogica nikoli ne bo uporabila pogosto uporabljenih “lepotnih” sestavin kot so mineralno olje, lanolin, umetna barvila, dišave ali ostala cenena polnila. 

Seveda je enostavneje ustvariti proizvode s temi sestavinami, a če potegnemo črto, za vašo kožo enostavno niso dobre. Namesto njih Dermalogica uporablja sestavine, za katere vedo, da bodo delovale. Dermalogica je pri tem popolnoma samozavestna, saj si je pridobila zaupanje lepotnih terapevtov širom po svetu. Njihove proizvode uporabljajo zato, ker izpolnjujejo njihova pričakovanja.

Sedaj, ko poznate zgodbo Dermalogice, je čas, da raziščete zgodbo svoje kože. Izkusite metodo analize obraza Face Mapping® za asortiman izdelkov, ki bodo za vedno spremenile zdravje vaše kože.

Rezervacije: +386 1 428 70 10

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je bila enkratna. Prijazna, strokovna in potrpežljiva. Ob pozdravu se je predstavila (kar ni povsod običajno), pričeli sva celo par minut pred naročeno uro, Vsak korak je sproti razložila in tudi sproti povpraševala po mojem počutju. Videti je bilo, da je izkušena pri svojem delu. Na brazilski depilaciji sem bila prvič in ne bi si mogla želeti boljše izvajalke.

Janet D.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...