Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Preventivna nega aknaste kože
Natisni stran

Preventivna nega aknaste kože

Ogrci se lahko pojavijo kjerkoli na obrazu, prsih, hrbtu ali celo nižje. Ogrci na telesu so najpogostejši pojav pri osebah z genetsko pogojeno mastno kožo. Kakorkoli že, pri osebah, ki uporabljajo komedogene ali aknegene losione ali ostale izdelke za nego telesa, lahko hitro pride do nastanka ogrcev po telesu.

Tukaj vam podajamo 6 namigov, ki pomagajo kontrolirati in preprečevati akne na telesu:

  • Nosite oblačila iz naravnih tkanin, ki so izdelane tako, da vlagi preprečujejo stik s kožo. To je še posebej pomembno pri športnih aktivnostih.
  • Imate težave z aknami na mestih kjer nosite nahrbtnik ali torbo? Namesto take torbe raje nosite ročne torbe.
  • Tuširajte se čim prej po športnih aktivnostih. Če se ne morete takoj stuširati, nosite s seboj izdelek, ki vsebuje salicilno kislino in pomaga očistiti kožo odvečnih maščob.
  • Kožo na območjih z aknami umijte s čistilnim izdelkom za aknasto kožo.
  • Koži pustite dovolj časa, da se osuši. Nato na prizadete predele nanesite izdelek, ki vsebuje benzoil peroksid.
  • Če je vaša koža pogosto suha, jo navlažite z nekomedogenim vlažilnim izdelkom. Prekomerno izsušena in poroženela koža je nagnjena k izbruhom aken!

Rezervirajte svoj termin za brezplačno testno nego s pregledom kože pri profesionalni kozmetičarki, ki bo analizirala vašo kožo, postavila ustrezno diagnozo in vam predpisala izdelke in spremembe življenjskega stila, s pomočjo katerih boste lahko ohranili nadzor nad svojo kožo.

Rezervacije:  +386 1 428 70 10

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je pri stvari z dušo in telesom. Je strokovna, z izjemnimi ročnimi sposobnostmi in osebnostnimi lastnostmi, z velikim občutkom za gostoljubje, red in čistočo. Vedno zadovoljna zapustim Fanči. Hvala.

Denija P.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...