Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
O mikrodermoabraziji
Natisni stran

O mikrodermoabraziji

Kaj je mikrodermoabrazija?

Je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). To je revolucionarna novost v kozmetiki za neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Pri tem postopku se uporabljajo fini kristali (aluminijev oksid) s katerimi odstranimo odmrle kožne celice. Postopek mikroabrazije je popolnoma neboleč. Primeren je za vsakogar, ki hoče izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.


Kolikokrat je priporočljiv tretma?

Odvisno je od področja in tipa kože, katerega se obdeluje. Priporočljivo je narediti 4 - 8  tretmajev - enkrat tedensko.
Pred samim postopkom priporočamo pregled kože. Ponavadi pred pričetkom postopka mikrodermo abrazije izvedemo še čiščenje kože, saj s tem kožo ustrezno pripravimo na sam postopek.
POZOR! Postopek izvajamo le v primeru, da bomo ocenili, da je primeren za vašo kožo oziroma njeno stanje. V nasprotnem primeru vam bomo postopek odsvetovali.

Postopka ne izvajamo v primeru akutnih aken ali v primeru ranjene (nezaceljene) kože.

Postopek mikrodermoabrazije v našem kozmetičnem salonu uspešno izvajamo že od leta 2004.
Potrudili se bomo, da vam na podlagi vašega stanja kar najbolj natančno opišemo, kakšno izboljšanje stanja kože lahko realno pričakujete od postopka izvedenega po naših navodilih. V primeru nerealnih pričakovanj s strani stranke postopka ne bomo pričeli izvajati! Za zagotovitev rezultatov je potrebno dosledno upoštevanje navodil kozmetičarke.

Kakšna stanja kože so priporočljiva za mikrodermoabrazijo?

 •  akne,
 •  brazgotine,
 •  hiperpigmentacija,
 •  nečista koža,
 •  široke pore,
 •  gube,
 •  strije,
 •  koža brez tonusa.

Kdaj se vidijo prvi rezultati?

Rezultati so v večini primerov vidni že po prvem tretmaju (do 15% boljša struktura kože).

Kaj dosežemo z mikrodermoabrazijo?

Tvorijo se nove celice v bazalnem stratumu oz. sloju, stimulirajo se fibroblasti (kolagen in elastin) in izboljša se struktura kože.

Katere predele telesa obdelujemo z mikrodermoabrazijo?

 • obraz,
 • hrbet,
 • roke,
 • komolci,
 • dekolte,
 • kolena.

Ali je postopek varen?

Sama nega in postopek z aparatom sta popolnoma varna za stranko. Celoten postopek vodi strokovno usposobljena profesionalna kozmetičarka.

Ali se lahko naročim na mikrodermoabrazijo, kot na samostojni postopek?

Ne! Postopek mikdoremoabrazije namreč zahteva, da se kožo pred samim postopkom pri pravi ter po postopku primerno zaščiti pred zunanjimi vplivi okolja (sonce, mraz, suh zrak).

Naj kaj moramo paziti po samem postopku?

 • Sončenje vsekakor odsvetujemo! Dobro je če se tudi nekaj dni po MDA izogibate soncu.
 • Teden dni po MDA se vedno priporoča uporaba sončne kreme s faktorjem spf 50, da se povrhnjica kože obnovi. Ob sončnem dnevu je potrebno kremo nanašati večkrat.
 • Prav tako bo se bo koža hitreje regenerirala, če jo boste večkrat navlažili z bogato vlažilno kremo in naredili vlažilno masko.
 • V primeru, da se koža po dnevu ali dveh prične luščiti, naredimo nežnejši piling.
 • Vsi ukrepi in nege se vedno razlikujejo glede na posamezni tip kože.

Mikrodermoabrazija - pogosta vprašanja

Za podrobnejše informacije se obrnite na gospo Janjo Turk Berlic!
Telefonska številka: +386 41 632 302  (med 12.00 in 20.00 uro)

Rezervirajte si termin: +386 1 428 70 10

 

1 storitev

Razvrsti po:

Mikrodermoabrazija 60 minut 60 min   75,70 €

Mikrodermoabrazija je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). To je revolucionarna novost v kozmetiki za neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Pri tem postopku se uporabljajo fini kristali (aluminijev oksid) s katerimi odstranimo odmrle kožne celice. Postopek mikroabrazije je popolnoma neboleč. Primeren je za vsakogar, ki hoče izboljšati izgled kože in preprečiti prezgodnji proces staranja.

Pri Fanči na razvajanje ni potrebno čakati. Vaš željeni termin se bo pričel točno ob uri. Rezervacije lahko uredite telefonsko ali preko spleta.
Rezerviraj
Obdarite svoje bližnje z elegantnimi darilnimi boni za naše storitve, primernimi za vse priložnosti.

V vnosna polja spodaj vpišite ime in priimek obdarjenca in željeno posvetilo, ki ga bomo lično oblikovali in natisnili na darilni bon poleg izbrane storitve.

Preverite našo ponudbo kozmetičnih storitev in sprostitvenega centra po nižjih cenah, ki so na voljo na spletnem mestu Fanči Last Minute. Višina popustov je odvisna od trenutnega povpraševanja in že rezerviranih terminov.
Preveri ponudbo
Naše storitve lahko svojim prijateljem, ki nas še niso obiskali približate po ugodnejših cenah. Pošljite jim sporočilo z dobropisom za 10 evrov in za vsakega od njih, ki nas bo obiskal, tudi vas nagradimo z dobropisom v vrednosti 10 evrov.
Priporoči prijatelju

Kaj o nas menijo naše stranke?

Izredno prijazna, zgovorna in najbolj pomembno profesionalna. Zelo zadovoljna - sem takoj rezervirala naslednji termin. Za vas sem se odločila na podlagi priporočila, tudi jaz vas priporočim naprej.

Ines V.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...