Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Kozmetični salon
Natisni stran

Kozmetični salon

Sprostite se in si privoščite nego od glave do pet.

Kaj vam pomeni urejen videz in koliko časa mu namenite? Imate morda vprašanja glede nege vaše kože in nohtov? Prepustite se rokam profesionalnemu timu naših kozmetičark in si privoščite vrhunsko nego od glave do pet. Nege izvajamo v intimnem in mirnem okolju, v prostorih kozmetičnega salona. Izbirate lahko med široko paleto neg obraza in telesa. Kozmetični postopki so prilagojeni željam in potrebam gostov, saj je skrb za gosta vedno na prvem mestu.

V kozmetičnem salonu Fanči gradimo na tradiciji, dragocena znanja pa nenehno nadgrajujemo ter na ta način sledimo razvoju, ki ga v današnjih dneh narekuje kozmetična stroka.

Kozmetične storitve izvajamo na dveh lokacijah, Kozmetika in savna Fanči in Fanči Gallus.

Rezervacije

Zaradi zagotavljanja kakovosti in v skrbi za čim večje zadovoljstvo naših gostov so rezervacije vseh storitev kozmetičnega salona obvezne.

Za rezervacijo nas pokličite na +386 1 428 70 10 ali pošljite e-pošto: recepcija@fanci.si

Vas zanima brezplačna testna nega obraza s pregledom kože? Pokličite nas in si zagotovite svoj termin: 01 428 70 10

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je izjemno strokovna in prijazna. S svojimi nasveti mi je že večkrat pomagala pri reševanju kozmetičnih zagat. Delu in meni se popolnoma posveti, vedno je prijazna in dobre volje. Njen pristop je oseben in strokoven hkrati. Pri delu in pri nasvetih izhaja iz dolgoletnih izkušenj iz svoje stroke in iz širokega poznavanja področij svojega dela. Pri njej se počutim sproščeno in umirjeno, po njeni negi nikoli nimam težav ali reakcij. Ocena odlično!

Urša Ž.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...