Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Kozmetični salon

Kozmetični salon

Sprostite se in si privoščite nego od glave do pet.

Kaj vam pomeni urejen videz in koliko časa mu namenite? Imate morda vprašanja glede nege vaše kože in nohtov? Prepustite se rokam profesionalnemu timu naših kozmetičark in si privoščite vrhunsko nego od glave do pet. Nege izvajamo v intimnem in mirnem okolju, v prostorih kozmetičnega salona. Izbirate lahko med široko paleto neg obraza in telesa. Kozmetični postopki so prilagojeni željam in potrebam gostov, saj je skrb za gosta vedno na prvem mestu.

V kozmetičnem salonu Fanči gradimo na tradiciji, dragocena znanja pa nenehno nadgrajujemo ter na ta način sledimo razvoju, ki ga v današnjih dneh narekuje kozmetična stroka.

Kozmetične storitve izvajamo na dveh lokacijah, Kozmetika in savna Fanči in Fanči Gallus.

Rezervacije

Zaradi zagotavljanja kakovosti in v skrbi za čim večje zadovoljstvo naših gostov so rezervacije vseh storitev kozmetičnega salona obvezne.

Za rezervacijo nas pokličite na +386 1 428 70 10 ali pošljite e-pošto: recepcija@fanci.si

Vas zanima brezplačna testna nega obraza s pregledom kože? Pokličite nas in si zagotovite svoj termin: 01 428 70 10

Kaj o nas menijo naše stranke?

Zelo prijazna in predvsem usposobljena. Dobro je opravila svoje delo, učinek bo nedvomno sledil. Zaznala je potrebe in kje so težave. Na koncu me je prijazno povprašala, če mi lahko ponudi nov termin, da se zadeva res sanira do konca. Stranke občasno potrebujemo direktno spodbudo in to je tudi dosegla. Z veseljem spet pridem kmalu nazaj! Bila sem že nekajkrat pri vas in sem res zadovoljna z masažami. Osebje je prijetno in kompetentno, zaradi česar se rada vračam nazaj. Z veseljem vas vedno komu priporočim. Tudi moj sodelavec se je naročil pri vas na masažo. Skratka, nadaljujte z dobrim delom in stranke se bodo rade vračale nazaj!

Irina B.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...