Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Depilacija
Natisni stran

Depilacija

Danes je gladka koža postala nekaj vsakdanjega, na določenih delih telesa celo obvezen del osebne higiene. Z redno depilacijo, ki je pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, se znebimo nadležnih dlačic za daljše obdobje - do osem tednov.

Pri Fanči izvajamo dve tehniki depiliranja:

 1. S trakom in voskom v kaseti z valjčkom:
  Topel vosek nanesemo na kožo, na vosek pa položimo trak. Dlačice odstranimo s hitrim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak. Tehnika se izvaja predvsem pri depilaciji nog, rok, hrbta in trebuha.
 2. Z nizkotemperaturnim voskom brez traku:
  Za depilacijo brez trakov uporabljamo posebno gost vosek, ki ga nanašamo na kožo s spatulo. Nato vosek skupaj z dlačicami potegnemo v nasprotni smeri rasti dlak. Tehnika se uporablja na občutljivejših predelih kože na telesu (bikini, pazduha, obraz).

Intimna brazilska depilacija* pomeni odstranjevanje dlak na predelu bikinija, venerinega hribčka in sramnih ustnic. To vrsto depilacije pri nas izvajamo z obema tehnikama depiliranja. Prednost brazilske depilacije je predvsem higiena, gladka in mehka koža ter posledično tudi počasnejša in redkejša rast dlak. Depilacijo izvajamo s posebej nežnimi voski in strokovno ustrezno metodo, tako se izognemo tudi neprijetnim posledicam drugih tehnik depiliranja: srbečica, razdraženost, vraščanje dlak, jačanje rasti dlak.

Preden se odpravite na depilacijo si preberite:

10 koristnih nasvetov za dneve pred in po depilaciji

Da bo vaša depilacija izpolnila pričakovanja in vam prinesla najboljše rezultate, vam zaupamo nekaj koristnih nasvetov za dneve pred depilacijo in po njej.

PRED DEPILACIJO:

 1. dolžina dlak mora biti od 0,5 do 1 cm – oz. približno 10 dni po britju;
 2. dan pred depilacijo priporočamo piling predela, ki ga želite depilirati;
 3. na dan depilacije se izognite mazanju z olji, losjoni in kremami;
 4. 2-3 dni prej se izogibajte soncu, solariju in savni;
 5. koža mora biti čista in suha;
 6. prepotena in pregreta koža ne dopušča kvalitetne izvedbe depilacije.

PO DEPILACIJI:

 1. 2-3 dni po depilaciji se izogibajte soncu, solariju in savni,
 2. 24 ur po depilaciji ne priporočamo telesnih aktivnosti,    
 3. dan po depilaciji naredimo piling in potem 2-3 krat na teden,    
 4. kožo mažite z vlažilnimi kremami.

*Storitve intimne depilacije so na voljo le ženskam.

Nekaj več besed o depilaciji: Za lep pogled in nežen dotik!

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je zelo strokovna in depilacijo opravi hitro, natančno in kvalitetno. Med postopkom vse lepo razloži, pove kaj bo delala, vmes vpraša po počutju, preveri, če je vse v redu. Hkrati pa je zelo prijazna in komunikativna, vendar nikako vsiljiva. Zelo, zelo, zelo sem zadovoljna z njo, res ima pravo mero strokovnosti in občutka za delo z ljudmi. Res je super in prav rada pridem, kljub temu da gre za depilacijo. :) Poleg same kozmetičarke sem tudi na splošno zelo zadovoljna s salonom. Že ko sem se prvič naročila, je bila gospa po telefonu zelo prijazna. Poleg tega mi je izredno všeč način obveščanja - sporočilo o rezerviranem terminu po mailu in SMS + SMS nekaj ur pred rezerviranim terminom. Celostna storitev nad pričakovanji!

Zala M.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...