Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Cenik kozmetičnih storitev

Cenik kozmetičnih storitev

##price-list##

Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.

Storitve so po znižanih cenah na voljo le v primeru spletnega nakupa darilnega bona. Nakup darilnih bonov oziroma koriščenje storitev po znižanih cenah v kozmetičnem salonu ni možno.

Bonus v obliki pentljic, ki jih lahko koristite ob naslednjem nakupu so obračunane avtomatsko in le, če ste registrirani uporabnik spletne strani www.fanci.si. Dodelitev bonusa in obračun že pridobljenih pentljic na recepciji ni možen.

Navedeni čas trajanja storitev je informativne narave in lahko varira v odvisnosti od pogojev dela. Pridržujemo si pravico, da ga spremenimo. Čas trajanja storitev vključuje tudi pripravo na izvedbo, morebitno izpolnjevanje podatkov v kartoteko, svetovanje za domačo nego in nakupe izdelkov ter izdelavo računa.

V primeru, da se vam zalomi pri vašem planiranju časa ali kje na poti do nas in se zgodi zamuda že ob prihodu, bomo seveda vašo storitev izvedli, v kolikor je to le mogoče. Storitev bomo zaključili ob prvotno navedenem času oziroma bomo termin podaljšali le v primeru, da naslednji termin prost, saj v želji, da bi bili korektni in točni do vseh ostalih prihajajočih gostov, zamud ne prenašamo na naslednje stranke. Stranka lahko na lastno željo storitev kadarkoli prekine ali skrajša, a s tem v nobenem primeru ni upravičena do neplačila ali popusta na prvotno vrednost storitve.

Cenik je zgolj informativne narave in je nezavezujoč. Veljavni cenik je objavljen v poslovalnici. Cene z navedenimi popusti veljajo le za nakup darilnih bonov preko spletne trgovine. Vse cene so izražene v evrih in vsebujejo DDV.

Rezervacije za kozmetične storitve so obvezne!

Telefon: +386 1 428 70 10 ali +386 41 632 302

od ponedeljka do petka med 8:00 in 22:00 uro,
ob sobotah med 8:00 in 15:00 uro

V času konic na naši recepciji obstaja možnost, da vašega klica kljub štirim telefonskim linijam ne bomo sprejeti. Seveda vas bomo v najkrajšem času poklicali nazaj, če bo vaša številka zabečležena. V primeru izjemoma neodgovorjenega klica vas vljudno naprošamo, da nas pokličete ponovno.

Priporočilo k obisku kozmetičnega salona
Vljudno Vas naprošamo, da v kozmetični salon prispete najmanj 10 minut pred vašim rezerviranim terminom. Izkoristite ta čas za sprostitev v naši sprejemnici, kjer Vam bomo postregli z domačim bezgovim čajem ali kavo.

V primeru nekaterih storitev vas bomo naprosili tudi za izpolnitev kartoteke, da bo lahko delo izvedeno profesionalno in natančno.

Darilni boni

Naročite jih lahko za vse storitve, ki imajo na desnem robu simbol košarice. Vse ostale storitve niso na voljo kot samostojne storitve, z veseljem pa Vam pripravimo darilo po vaši želji, ki bo vključevalo paket storitev po vašem izboru.

Naročite ga lahko na naši recepciji, telefonsko ali preko te spletne strani.

Telefon: +386 1 428 70 10;  Email: recepcija@fanci.si

Za pomoč pri spletnem naročilu bona prosim pokličite: +386 41 708 630 (g. Berlic).

Darilne bone IZDELAMO TAKOJ in odpošljemo še isti dan. Poslane po pošti prejmete v večini primerov že naslednji delovni dan.

Kaj o nas menijo naše stranke?

S kozmetičarko sva vzpostavili resnično dober prvi stik. To pomeni, da je bila prijazna, mi postavila par vprašanj, ki so bili za opravljanje storitve ključni in se temu oz. meni tudi profesionalno prilagodila. Iz salona sem odšla zadovoljna, sproščena in predvsem umirjena.

Jasmina K.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...