Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Make-up
Natisni stran

Make-up

Vsaka ženska lahko z nekaj make-up triki poudari svojo lepoto, pa naj bo to posebna priložnost ali čisto običajen delovni dan. 

DNEVNI MAKE UP:  do 45min;  Cena: 25€
Začnite nov dan nasmejane, urejene in samozavestne. Naj vam diskreten dnevni make up pripomore k boljšemu počutju in izgledu.

VEČERNI MAKE UP:      1 ura;  Cena: 30€

Zažarite v soju temnih noči, naj vas večerni make up spremeni v pravo damo. Zapeljiv pogled, svetleče ustnice, izbran parfum in kraljica večera je rojena.

SVEČANI MAKE UP:      1ura;  Cena: 40€

Maturantski ples in valeta sta edinstvena dogodka, ki se zgodita samo enkrat v življenju in jih nikoli ne pozabimo. Naj bosta ta dva dneva res nepozabna, s svečanim ličenjem, da boste drugačne, drzne in opazne.

POROČNI MAKE UP:    1 ura;  Cena: 45€

Naj bo ta vaš poseben dan resnično čudovit. Zasijte v vsej svoji lepoti, prepustite se trenutkom neizmerne sreče in bodite enostavno lepe – angelsko lepe. Poročni make up je nežen, diskreten, odtenki barv sovpadajo z barvo nevestinega šopka in ženinove kravate.

 

Posebna ponudba:

INDIVIDUALNI TEČAJ MAKE UP-A:  2 uri;  Cena: 80€
Želite na vašem obrazu poudariti poteze, ki vas naredijo lepe, pa ne veste kako to storiti? Svetujemo vam lahko na individualnem tečaju ličenja, ki poteka po principu: pol obraza naliči vizažistka, pol pa vi sami, s pomočjo strokovnega svetovanja vizažistke. Naučite se vsega o ličenju, kako izbrati primerne barve in odtenke senčil ter kako biti in ostati lepe.

POSKUSNI MAKE UP:  1ura;  Cena: 20€

Poskusni make-up je obvezen pri maturantskem in poročnem ličenju.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Maserka je bila zelo profesionalna. Z antistresno masažo sem bil zelo zadovoljen. Pred masažo se je maserka pozanimala zakaj sem prišel in ali imam kakšne težave, ki bi jih z masažo lahko odpravila. Tudi svetovala je za bolj pogost obisk masaže, saj imam zelo napete hrbtne mišice. Te bi lahko z bolj pogosto masažo omehčala.

Boštjan B.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...