Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Make-up

Make-up

Vsaka ženska lahko z nekaj make-up triki poudari svojo lepoto, pa naj bo to posebna priložnost ali čisto običajen delovni dan. 

DNEVNI MAKE UP:  do 45min;  Cena: 25€
Začnite nov dan nasmejane, urejene in samozavestne. Naj vam diskreten dnevni make up pripomore k boljšemu počutju in izgledu.

VEČERNI MAKE UP:      1 ura;  Cena: 30€

Zažarite v soju temnih noči, naj vas večerni make up spremeni v pravo damo. Zapeljiv pogled, svetleče ustnice, izbran parfum in kraljica večera je rojena.

SVEČANI MAKE UP:      1ura;  Cena: 40€

Maturantski ples in valeta sta edinstvena dogodka, ki se zgodita samo enkrat v življenju in jih nikoli ne pozabimo. Naj bosta ta dva dneva res nepozabna, s svečanim ličenjem, da boste drugačne, drzne in opazne.

POROČNI MAKE UP:    1 ura;  Cena: 45€

Naj bo ta vaš poseben dan resnično čudovit. Zasijte v vsej svoji lepoti, prepustite se trenutkom neizmerne sreče in bodite enostavno lepe – angelsko lepe. Poročni make up je nežen, diskreten, odtenki barv sovpadajo z barvo nevestinega šopka in ženinove kravate.

 

Posebna ponudba:

INDIVIDUALNI TEČAJ MAKE UP-A:  2 uri;  Cena: 80€
Želite na vašem obrazu poudariti poteze, ki vas naredijo lepe, pa ne veste kako to storiti? Svetujemo vam lahko na individualnem tečaju ličenja, ki poteka po principu: pol obraza naliči vizažistka, pol pa vi sami, s pomočjo strokovnega svetovanja vizažistke. Naučite se vsega o ličenju, kako izbrati primerne barve in odtenke senčil ter kako biti in ostati lepe.

POSKUSNI MAKE UP:  1ura;  Cena: 20€

Poskusni make-up je obvezen pri maturantskem in poročnem ličenju.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Zelo prijazna in predvsem usposobljena. Dobro je opravila svoje delo, učinek bo nedvomno sledil. Zaznala je potrebe in kje so težave. Na koncu me je prijazno povprašala, če mi lahko ponudi nov termin, da se zadeva res sanira do konca. Stranke občasno potrebujemo direktno spodbudo in to je tudi dosegla. Z veseljem spet pridem kmalu nazaj! Bila sem že nekajkrat pri vas in sem res zadovoljna z masažami. Osebje je prijetno in kompetentno, zaradi česar se rada vračam nazaj. Z veseljem vas vedno komu priporočim. Tudi moj sodelavec se je naročil pri vas na masažo. Skratka, nadaljujte z dobrim delom in stranke se bodo rade vračale nazaj!

Irina B.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...