Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Pomoč pri izboru storitev
Natisni stran

Pomoč pri izboru storitev

Ponujamo vam sproščujočo idejo za vaše darilo! 

Vsak darilni bon pripravimo posebej za vas in vašega obdarjenca!

Darilni bon bomo pripravili glede na vaše želje in potrebe. Da bi vam lahko kar najbolj ustregli, smo pripravili darilne bone tako, da nanje lahko vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe, ki jo boste izbrali.

Možne so tudi poljubne kombinacije storitev ali wellness paketi, ki omogočjo, da izbor storitev delno ali v celoti prepustite osebi, ki jo želite obdariti. Izdelamo lahko tudi vrednostni bon, ki prav tako omogoča prost izbor storitev, prejemnik pa se bo nato sam odločal, kaj iz pestre palete storitev si želi koristiti.

Bi raje naročili telefonsko?

V tem primeru nas pokličite, da si zabeležimo storitev, ki jo želite podariti, posvetilo in seveda vaše podatke in naslov. Darilni bon vam pošljemo po pošti.

Za naročilo bona nas pokličite na telefon +386 1 428 70 10 ali +386 41 632 302

Pomoč pri izboru storitev, ki jih podarjate

V primeru, da niste prepričani, katero storitev bi radi podarili ali kaj si vaš obdarjenec ali obdarjenka želi, vam bomo seveda z veseljem priskočili na pomoč in vam svetovali.

Odločite se lahko za masažo. Prepustite se našim skrbnim rokam. Masaža telesa z aromatičnimi olji je popolna terapija sproščanja za dušo in telo. Z izborom masažne tehnike in eteričnih olj telo spravimo v stanje popolnega miru in harmonije.

Skrivnost lepote je v negi. Storitve kozmetičnega salona so vedno dobrodošle. Ponujamo vam čudovite nege za obraz, pri katerih uporabljamo proizvode in postopke najuglednejših kozmetičnih hiš. Čutno razvajanje je enkratno doživetje, sprostitev za dušo in telo, ki ga bomo naredili še lepšega z upoštevanjem osebnih želja in potreb.

Ne veste, kaj bi podarili svoji najdražji osebi?
Predlagamo vam, da podarite naš darilni bon za sprostitveni program, ki ponuja izpolnitev njenih ali njegovih skritih želja. Pestra paleta naših storitev ponuja nešteto kombinacij, izbor pa je prepuščen vašemu obdarjencu/obdarjenki.

Si želite sprostitve? Vas skrbi vaš nahod? Ali pa bi radi le pregnali mraz, ki vam že leze v kosti? Podarite savnanje in se pridružite obdarjenemu v najtoplejših sobicah v mestu in si naberite novih moči.

Naj savnanje spremeni vsakdan. Savnanje je naša najbolj priljubljena storitev. Savnanje pomeni sprostitev, zabavo in prijetno doživetje. Lepo darilce, ki bo zagotovo razveselilo, pogrelo in pozdravilo.

Osebno posvetilo, da bo vaše darilo bolj posebno.

Da bi darilni bon postal res posebno darilo, lahko nanj natisnemo vaše posvetilo, imena ali morda še kaj. Vzemite si potreben čas in si zapišite vaše posvetilo, še preden pridete do nas.

Kako hitro izdelate bon?

Darilni bon izdelamo v nekaj minutah. V primeru osebnega prevzema vam ga izročimo takoj. V primeru pošiljanja po pošti ga prejmete v 1 - 3 delovnih dneh. Večina bonov doseže naročnika v enem delovnem dnevu.

Koliko stane izdelava bona?

Darilne bone vam izdelamo brezplačno. Tudi darilna škatlica, v katero vložimo bon, je brezplačna.

Kaj pa vrednost bona?

Darilni bon lahko izdelamo za katerokoli vrednost. Najmanjša vrednost je vrednost najcenejše storitve iz naše ponudbe, ki si jo lahko ogledate na ceniku.

Obdarite sebe in svoje prijatelje hkrati!

Podarite zdravje in sprostitev in svoje prijatelje in družino pripeljite s seboj, da v našem wellness centru preživijo čudovit dan.

Paketi za podjetja

Zdravi zaposleni so produktivni zaposleni. Naj bo vaše darilo dobro počutje in sprostitev v obliki storitev v paketu. Darilne bone bomo oblikovali glede na velikost in potrebe vašega podjetja in zaposlenih.

Enostavna menjava storitev

Pri Fanči bo vaš obdarjenec lahko izkusil sprostitev po svoji meri. Omogočamo menjavo storitve na darilnem bonu - obdarjenec lahko storitev na darilnem bonu zamenja (v primeru, da mu ta ne ustreza) s storitvijo, ki mu bolj ustreza. Pri menjavi storitev bomo upoštevali znesek, ki je bil vplačan pri nakupu darilnega bona.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Storitev je bila lepo in profesionalno izvedena, še posebej bi pa pohvalila masažne sposobnosti kozmetičarke, ker se je res potrudila in take masaže obraza in dekolteja še nisem doživela!

Urša V.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...