Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Podarili so mi darilni bon Fanči
Natisni stran

Podarili so mi darilni bon Fanči

Vstopite v svet lepote in sprostitve ter izberite storitev po vašem okusu.

Ker si želimo, da bi bila vaša izkušnja zares sproščujoča, smo se odločili, da naredimo darilne bone z neomejenim rokom trajanja. Lahko si vzamete čas in v miru izberete nekaj, kar je pisano prav vam na kožo, in v izkušnji zares uživate. Kje se nahajamo? Na voljo sta dve lokaciji: Kozmetika in savna Fanči na Golouhovi ulici 28, kjer lahko izbirate med široko ponudbo kozmetičnih tretmajev ali savno in bazenom, ter druga lokacija, Fanči Gallus, v samem mestnem jedru na Gallusovem nabrežju 39.

Menjava storitev

V primeru, da vam na bonu navedena storitev ne ustreza ali je ni več v naši ponudbi, si lahko izberete katerokoli drugo storitev iz naše ponudbe. Priznali vam bomo vrednost, ki je bila vplačana ob nakupu darilnega bona, razen če je na njem navedeno, da menjava ni možna. V primeru menjave storitev nam že ob izvedbi rezervacije omenite svoj namen, saj lahko sicer pride do razlik v dolžini termina.

Darilni paketi: V primeru, da želite paket razdreti, se posamezne storitve obračunajo po veljavnem ceniku, torej brez količinskega popusta. Pri menjavi storitev se upošteva vplačana vrednost darilnega bona.

Rok trajanja

Edinstvenost darilnega bona Fanči je tudi v tem, da nimajo omejenega roka trajanja.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Zelo profesionalna, hitra in simpatična, naslednjič zagotovo hočem spet k njej. Sem predlagala prijateljem tako njo kot salon. Zelo zadovoljna s storitvijo!

Saša K.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...