Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Pravila nagradnih iger na Facebook strani Kozmetika in savna Fanči
Natisni stran

Pravila nagradnih iger na Facebook strani Kozmetika in savna Fanči

Organizator nagradne igre je podjetje Freja d.o.o., Golouhova ulica 28, 1108 Ljubljana  (v nadaljevanju: organizator). Organizator nagradne igre se zavezuje k pravilni izvedbi nagradne igre.

1. Trajanje nagradne igre

Od objave na steni Facebook strani - Kozmetika in savna Fanči, do razglasitve izžrebancev. Vse bo objavljeno na Facebook strani Kozmetika in savna Fanči.

2. Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujejo:

- Vse fizične osebe, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.

- Mladoletne osebe lahko sodelujejo v nagradni igri, vendar lahko nagrado prejmejo le na podlagi pisne odobritve staršev oz. zakonitega zastopnika.

Z zgoraj navedenim sodelujoči sprejemajo te pogoje sodelovanja in pravila nagradne igre na Facebook strani Kozmetika in savna Fanči. Lahko sodelujejo vsi, ki bodo na Facebook strani Kozmetika in savna Fanči sodelovali po pravilih opisanih v 3. točki teh pravil in pogojev.

Način sodelovanja v nagradni igri:  so vedno objavljeni na Facebook strani Kozmetika in savna Fanči. Če pride do nejasnosti glede načina sodelovanja nam pošljite kontaktno sporočilo na Facebook stran Kozmetika in savna Fanči.

3. Nagrada in njen prevzem

Nagrado pošlje organizator po pošti na naslov zmagovalca/zmagovalke, pri čemur nagrajenec pošlje svoje kontaktne podatke na Facebook sporočilo na Facebook Kozmetika in savna Fanči. Ali jo osebno prevzame na sedežu podjetja: KOZMETIKA IN SAVNA FANČI Golouhova ulica 28 (Jurčkova cesta 21e) 1108 Ljubljana.

Organizator si pridržuje pravico, da nagrad NE podeli, če:

• nagrajenec ne izpolnjuje pogojev za prevzem nagrade,

• se pojavi dvom o istovetnosti podatkov (lažni profil),

• se ugotovi, da je uporabnik v igri sodeloval v nasprotju s pravili in pogoji te nagradne igre,

• izžrebanec ne posreduje točnih in pravilnih zahtevanih podatkov pravočasno.

4. Žreb nagrade

Ob izpolnjevanju pogojev za sodelovanje v nagradni igri imajo vsi udeleženci žrebanja enake možnosti. Izid žrebanja je naključen. Rezultati žrebanja bodo objavljeni na Facebook Kozmetika in savna Fanči, najkasneje 7 dni po zaključku nagradne igre.

5. Davki in akontacija dohodnine   

Nagrade podarja organizator nagradne igre Freja d.o.o. Nagrajencu se po Zakonu o dohodnini, kot velja na dan sprejema teh pravil, vrednost dobitka v natečaju oz. nagradnem žrebanju, ki presega 42 €, všteva v davčno osnovo. Nagrade ne presegajo omenjene vrednosti.

6. Izključitev odgovornosti

Organizator ne prevzema nikakršne odgovornosti za:

• nedelovanje objav/komantarjev,

• zaradi izpada omrežja, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve,

• kakršnekoli posledice, ki bi jih sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradnem žrebanju,

• kakršnekoli posledice ob koriščenju nagrad.

7. Varstvo osebnih podatkov

Freja d.o.o. se obvezuje, da bo spoštoval in varoval zasebnost sodelujočih v nagradni igri ter bo vse posredovane podatke obravnaval in obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. 

Sodelujoči v nagradni igri dovoljuje, da se obdeluje zbrane osebne podatke za namene nagradne igre, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, ter za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva. Za namene obveščanja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot so npr.: telefon, osebna pošta, elektronska pošta in drugo.

Organizator se zavezuje, da podatkov nagrajencev te nagradne igre ne bo posredoval tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre, ali če je to dolžan storiti v skladu z veljavnimi predpisi. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Za prekinitev sodelovanja v nagradni igri mora posameznik podati zahtevek na e-poštni naslov: anja@fanci.si

S sodelovanjem v nagradni igri na Facebook strani Kozmetika in savna Fanči sodelujoči potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradne igre in jih tudi sprejemajo ter se z njimi strinjajo. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za primarna v odnosu do vseh morebitnih drugih objav, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Avtentično tolmačenje teh pravil določa izključno organizator.

8. Vključenost podjetja Facebook / Facebook disclaimer

Ta promocija ni na noben način sponzorirana, potrjena, administrirana ali kakorkoli povezana s podjetjem Facebook. S sodelovanjem se uporabnik strinja in razume, da so vse informacije v nagradni igri posredovane organizatorju in ne podjetju Facebook.

9. Reševanje sporov

V primeru sporov, ki bi nastali v zvezi s to nagradno igro, je pristojno stvarno pristojno sodišče v  Ljubljani.

10. Veljavnost in objava pravil

Pravila nagradne igre stopijo v veljavo z dnem 24.08.2016.

V času trajanja nagradne igre so pravila nagradne igre na vpogled na naslovu podjetja Freja d.o.o.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Super, zaradi vaše kozmetičarke sem bila ob neprijetni depilaciji intimnih predelov bolj sproščena.

Meta J.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...