Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Darilni boni
Natisni stran

Darilni boni

Podarite popolno sprostitev!  

Vas čaka rojstnodnevna zabava, novoletno obdarjanje ali slavje ob končanem šolanju in vi se še vedno sprašujete, kaj podariti?

Želim kupiti darilni bon Fanči

Darilni bon Fanči smo oblikovali tako, da ga je enostavno podariti in še bolj sproščujoče prejeti. Izbirate lahko med široko ponudbo naših storitev, kjer lahko poiščete nekaj po vašem okusu. Če ne veste, katere storitve podariti, lahko izberete vrednostni darilni bon v poljubnem znesku nad 20 EUR in obdarjenec si bo sam izbral storitev, ki mu najbolj ustreza.

Zakaj je darilni bon Fanči unikatno darilo?

Darilni bon Fanči nosi vaše osebno posvetilo, saj vsak darilni bon pripravimo posebej za vas in vašega obdarjenca.

Visoko kvalitetni bon v elegantni 3D embalaži vas bo rešil dodatnega aranžiranja vašega darila.

Darilni bon bomo pripravili glede na vaše želje in potrebe. Da bi vam lahko kar najbolj ustregli, smo pripravili darilne bone tako, da nanje lahko vpišemo katerokoli storitev iz naše ponudbe, ki jo boste izbrali, ali pa izberete sprostitveni program v poljubni vrednosti.

Možne so tudi poljubne kombinacije storitev, razni wellness paketi, ki omogočajo, da izbor storitev delno ali v celoti prepustite osebi, ki jo želite obdariti. Izdelamo lahko tudi vrednostni bon, ki prav tako omogoča prost izbor storitev, saj se bo prejemnik nato sam odločal, kaj iz pestre palete storitev si želi koristiti.

Ste v dvomih, katero storitev izbrati? Pokličite nas in pomagali vam bomo  izbrati primerno storitev.

V primeru, da niste prepričani, katero storitev bi radi podarili ali kaj si vaš obdarjenec ali obdarjenka želi, vam bomo seveda z veseljem priskočili na pomoč in vam svetovali.

Ideje za vsako priložnost...

Osebno posvetilo, da bo vaše darilo bolj posebno! Da bi darilni bon postal res posebno darilo, lahko nanj natisnemo vaše posvetilo, imena ali morda še kaj. Vzemite si potreben čas in si zapišite vaše posvetilo, še preden pridete do nas.

Kaj pa vrednost bona? Darilni bon lahko izdelamo za katerokoli vrednost. Najmanjša vrednost je vrednost najcenejše storitve iz naše ponudbe, ki si jo lahko ogledate na ceniku. Izdelava darilnega bona je brezplačna.

Osebni prevzem: Darilne bone lahko naročite in prevzamete na obeh naših lokacijah: Kozmetika in savna Fanči in Kozmetični salon Fanči Gallus.

Rok trajanja: Darilni bon Fanči je poseben tudi v tem, da je nima roka trajanja.

Obdarite sebe in svoje prijatelje hkrati! Podarite zdravje in sprostitev in svoje prijatelje in družino pripeljite s seboj, da v našem wellness centru preživijo čudovit dan.

Paketi za podjetja: Zdravi zaposleni so produktivni zaposleni. Naj bo vaše darilo dobro počutje in sprostitev v obliki storitev v paketu. Darilne bone bomo oblikovali glede na velikost in potrebe vašega podjetja in zaposlenih.

Darilni paketi: V primeru, da paket želite razdreti, se posamezne storitve obračunajo po veljavnem ceniku, torej brez količinskega popusta. Pri menjavi storitev se upošteva vplačana vrednost darilnega bona.

Menjava bona za nov bon: Menjava darilnega bona za drug darilni bon ni mogoča. 

Menjava bona za gotovino: Menjava darilnega bona za gotovino ni mogoča. 

Želim kupiti darilni bon Fanči

Kaj o nas menijo naše stranke?

Lepa gesta, s čajem na koncu storitve.

Mateja V.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...