Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Oglaševanje
Natisni stran

Oglaševanje

Spoštovani ponudniki oglaševalskih storitev.

Zaradi velikega števila ponudb za oglaševanje, ki jih prejemamo dnevno, vas vljudno naprošamo, da pred oddajo svoje ponudbe preverite njeno skladnost z našimi potrebami.

V Kozmetiki in savni Fanči smo v preteklih letih spremenili svoj koncept oglaševanja.

Dovolite nam, da vam predstavimo svoj način oglaševanja:

  • ne oglašujemo v tiskanih medijih,
  • ne oglašujemo na radiju in televiziji,
  • spletno oglaševanje (Google, Facebook, najdi.si, Twitter,...) je v celoti pokrito s strani dolgoletnega strateškega poslovnega partnerja,
  • ne sodelujemo na velikih dogodkih, nagradnih igrah ali igrah na srečo,
  • svoje ponudbe ne ponujamo po diskontnih ali dumpinških cenah v obliki kuponov na tujih portalih,
  • ne oglašujemo na spletnih straneh in portalih, razen v primeru dogovora za 100 % kompenzacijo z našimi storitvami in možnostjo merjenja dejanskega priliva novih obiskovalcev in realizacije, ki jo opravijo na naših spletnih straneh ali v naših poslovalnicah.

V kolikor imate ponudbo, ki v celoti ustreza omenjenim pogojem, vas vljudno naprošamo, da jo skrbno pripravljeno pošljete na sledeči naslov:

KOZMETIKA IN SAVNA FANČI
Freja d.o.o.
oddelek za marketing
Golouhova ulica 28
1108 LJUBLJANA

ali po elektronski pošti na naslov: info at fanci.si

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je mojo izbrano storitev opravila vrhunsko, obrvi so natančno urejene in odlično pobarvane. Še več, naknadno sva se dogovorili tudi za nego kože, saj je moj koža resnično bila grozna. Moram reči da, mi je kozmetičarka kožo odlično očistila in pravzaprav rešila. Če sem še včeraj bila cela bulasta in mastna je danes koža vidno bolj umirjena, bulic in maščenja ni več, preostale akne pa se uspešno sušijo. Kot najstnici se je pri meni izoblikoval velik strah pred kozmetično storitvijo - nega kože / čiščenje kože, saj mi je to povzorčilo še več težav, mislim, da je zdaj ta strah odpravljen in komaj čakam, da se ponovno oglasim. Vse pohvale.

Patricija P.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...