Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Kozmetični tehnik

Kozmetični tehnik

delovno mesto je prosto od: 7. avgust 2018

Zaposlitev za določen čas, z možnostjo kasnejše zaposlitve za nedoločen čas!

Ponujamo vam delo v sodobnem kozmetičnem salonu z dolgoletnimi izkušnjami. Omogočamo vam samostojno delo v lastni kozmetični kabini, nadstandardne delovne pogoje in stimulativni zaslužek.

Omogočili vam bomo tudi mentorstvo in raznovrstna dodatna izobraževanja, v kolikor si želite svoja znanja izpopolniti ali nadgraditi.

Pogoji:

  • delovni čas po dogovoru,
  • izobrazba kozmetični tehnik ali višja izobrazba,
  • zaželjene delovne izkušnje,
  • obvladanje kozmetičnih postopkov,
  • samostojno delo.

Na enem od uvodnih srečanj bomo skupaj preverili vaše kompetence in vam ponudili delo, ki bo omogočalo, da uporabite že pridobljena znanja in vam obenem pomagali, da jih sproti nadgradite na področjih, kjer morda potrebujete dodatna znanja ali le več prakse, da bi lahko storitve opravljali skladno s pričakovanji naših strank in našimi standardi.

Ponujamo možnost napredovanja, dodatnih izobraževanj in dela na drugih področjih v okviru podjetja.

 

Preberite si več o Fanči Timu.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Zelo prijazna in predvsem usposobljena. Dobro je opravila svoje delo, učinek bo nedvomno sledil. Zaznala je potrebe in kje so težave. Na koncu me je prijazno povprašala, če mi lahko ponudi nov termin, da se zadeva res sanira do konca. Stranke občasno potrebujemo direktno spodbudo in to je tudi dosegla. Z veseljem spet pridem kmalu nazaj! Bila sem že nekajkrat pri vas in sem res zadovoljna z masažami. Osebje je prijetno in kompetentno, zaradi česar se rada vračam nazaj. Z veseljem vas vedno komu priporočim. Tudi moj sodelavec se je naročil pri vas na masažo. Skratka, nadaljujte z dobrim delom in stranke se bodo rade vračale nazaj!

Irina B.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...