Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Infrardeča savna
Natisni stran

Infrardeča savna

Sozvočje telesa in duha - za dobro pučutje

Za razvajanje čutov smo pri Fanči pripravili dodatno ponudbo. Namestili smo kabino Physiotherm, ki vam ponuja globinsko infrardečo toploto, ki jo lahko med uporabo združite z različnimi blagodejnimi terapijami. Terapija s celotnim spektrom sončne svetlobe krepi živčevje, storilnost, sposobnost učenja, izboljša vid, deluje pomirjujoče in imunski sistem. Infrardeča savna je primerna skoraj za vsakogar in jo lahko zaradi nižjih temperatur (med 50 in 60°C) uporabljamo vsakodnevno.

Svetloba lajša najrazličnejše težave in lahko celo olajša zimsko depresijo. Sončna svetloba s celotnim spektrom v kabini Physiotherm posnema vidni del spektra naravne sončne svetlobe. Na ta način boste lahko z uporabo infrardeče kabine Physiotherm izkoristili prednosti sončne svetlobe, ne glede na vreme ali zunanje temperature.

Barve močno vplivajo na razpoloženje in počutje.
Z infrardečo kabino Physiotherm boste tako lahko izkoristili moč barv. S premikanjem drsnika na stropu kabine lahko preprosto in udobno spreminjate barvo svetlobe.

Za vaše dobro počutje vam je na voljo naslednjih pet barv:

Rdeča: življenjska energija, erotika, vitalnost.

Oranžna: volja, živahnost, veselje do življenja.

Zelena: umirjanje, relaksacija, zadovoljstvo.

Modra: mir, tišina, miren spanec.

Vijolična: inspiracija, kreativnost, intelektualne sposobnosti.

Barve ugodno vplivajo na duševni mir in počutje. Zavedati se morate, da človeški čuti potrebujejo približno 15 minut, da se prilagodijo določeni barvi. Zato med eno uporabo kabine uporabljajte zgolj eno barvo.

7 BLAGODEJNIH UČINKOV Physiotherm - infrardeče kabine

  1. Krepitev imunskega sistema.
  2. Izboljšanje krvnega pretoka in presnove.
  3. Intenzivno potenje brez izgube mineralov pripomore k čiščenju in odstranjevanju strupov iz telesa.
  4. Povečuje pozitivno razpoloženje in zmanjšuje napetosti v mišicah.
  5. Pomaga pri zdravljenju kožnih bolezni.
  6. Pomaga pri hujšanju: v IR savni povprečen uporabnik izgubi vsaj 500g znoja, kar predstavlja 300 kcal.
  7. Tretmaji krepijo kardiovaskularni sistem, brez pretirane obremenitve srca.

Aromaterapija v infrardeči savni

Posebne dišave in eterična olja so lahko pravi eliksirji življenja. Čutne, skrivnostne in poživljajoče ne samo spodbujajo življenjske moči s pomočjo voha, ampak delujejo tudi skozi kožo in pljuča – užitek, ki ga lahko občutite. Manjši količini vode v posodici za dišave v infrardeči kabini Physiotherm je potrebno dodati tri do štiri kapljice izbranega eteričnega olja. Za pomoč naprosite osebje.

Opozorila: Prosimo, ne uporabljajte kabine, če imate visoko vročino, akutne infekcije, sveže poškodbe (zlomi, hematomske udarnine..), trombozo, ste vinjeni ali pod vplivom drog, kot tudi po močnem sončenju ali obisku solarija. Posvetujte s svojim zdravnikom ali z medicinsko-znanstvenim oddelkom na Physiothermu, če ste noseči, imate bolezen (kot na primer: senzorične motnje, paraliza, sveže brazgotine na hrbtu, vsadki z zunanjim dostopom) ali jemljete kakšna zdravila, ki vplivajo na dojemanje toplote.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Po dolgem času sem si vzela čas zase. Maserka me je s svojimi zlatimi rokami zares pocrkljala in sem za trenutek odplavala v svet sproščanja.

S hvaležnostjo, Irena M.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...