Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Izbor savn
Natisni stran

Izbor savn

Povejte s katerimi težavami se srečujete in svetovali vam bomo katera savna je primerna za vas.

Načinov savnanja je toliko kot je savnarjev. Z veseljem vam ob vašem obisku približamo vse pomembne informacije in namige, da bo vaša prva izkušnja z različnimi savnami, ki jih ponujamo zares prijetna. Pri Fanči lahko izbirate med različnimi tipi savn. Tako kot se človeški okusi in potrebe razlikujejo, tako lahko vsak najde savno, ki je primerna zanj. Sami boste nato intuitivno izoblikovali čisto svoj ritual savnanja, ki bo s tem preraslo v neizmeren užitek.

Finska savna pri Fanči

Zelišna savna pri Fanči

Na voljo je večja finska savna, ki je ogreta na 85°C. Za zagotavljanje vašega izdatnejšega potenja, peči polivamo z vodo, kateri dodamo eterično olje, običajno evkaliptus.

Turška savna pri Fanči

Turška savna pri Fanči

Turško savno drugače imenujemo tudi parna kopel. Temperatura ni tako visoka kot v finski savni. Giblje se med 42 in 45°C. Relativna vlažnost zraka pa med 45 in 65%.

Zaradi visoke vlažnosti in prisotnosti arom eteričnih olj parna kopel blagodejno vpliva na dihala. Toplota pospeši cirkulacijo v telesu, kar blagodejno vpliva na sprostitev napetosti v mišicah, para pomaga odpreti pore in s tem pripomore k naravnemu čiščenju kože, ki postane nežna in gladka.

Infra rdeča savna - Physiotherm kabina

Infra rdeča savna pri Fanči

Infra rdeča savna ponuja terapijo s toploto (40 - 50˚C), ki smo jih ljudje prakticirali že stoletja. Zato ker delujejo. Znanost nam je pomagala raziskati in odkriti, da prijetna toplota infra rdečih žarkov ponuja obilo prednosti pred ostalimi toplotnimi terapijami. Podpora pri hujšanju, izboljšanje cirkulacije, pospeši razstrupljanje, pomiri problematično kožo itd.

Zeliščna savna

Zeliščna savna je nežnejša oblika finske savne, saj deluje na podoben način. Poglavitna razlika je v nižji temperaturi, ki znaša 50 - 60˚C, zračna vlaga pa 30 - 35 %. Prepustite se pomirjajočemu občutku izbranih zelišč in uživajte v njihovi blagi aromi.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Najčistejši spa v Ljubljani. Le tako naprej!

Katja G.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...