Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Še nikoli v savni?
Natisni stran

Še nikoli v savni?

Če še nikoli niste bili v savni, ste našli pravi naslov. V svet savnanja vas bomo v Kozmetiki in savni Fanči vpeljali korak za korakom. Poskrbeli bomo tudi, da boste izvedeli vse kar morate vedeti o pravilni uporabi različnih vrst savn in njihovih zdravilnih učinkih ter kako in kdaj katero od njih uporabljati, da bi izkoristili njene dobre lastnosti.

Za orientacijo naj vam povemo, da je povprečni obisk našega centra dolg 3 ure, a tudi ura sprostitve je za prvič lahko dovolj. Sicer pa vas nihče ne bo preganjal.

Kaj prinesti s seboj? Tako brisače kot natikače vam bomo v naši savni (ob doplačilu) posodili mi, seveda pa vam ne bo nihče branil uporabiti svojih. Sušilniki za lase so na voljo v vseh garderobah, prav tako pa je na voljo milo za tuširanje, če svojega nimate pri roki.

Če boste prinesli svojo opremo potem velja:

  •  dve večji in dve manjši brisači (4 brisače),
  •  udobni natikači, ki jih boste uporabljali samo za obisk savne.

Zakaj toliko brisač?
Le tako lahko ustrezno poskrbimo za red in higieno, ki je v Savni Fanči vedno bila na prvem mestu. Prav vse brisače boste uporabili in videli boste, da ni nobena odveč, razen če boste izpustili katero od savn.

Ostala pravila najdete v hišnem redu!

Kaj o nas menijo naše stranke?

V 12 letih kar hodim na masaže lahko rečem, da sem naletela na najboljšo maserko do sedaj. Tako pristop kot masaža sta bila izvedena odlično.

Maša O.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...