Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Savna in golota
Natisni stran

Savna in golota

Telo je naša naravna danost, rodili smo se brez oblek, zato je golota nekaj povsem naravnega.

V savni je zaželeno biti gol, saj ko se slečemo je telo - skozi kožne pore - najbolje pripravljeno na potenje in učinek savne je najboljši. Koža se brez oblek lahko zares očisti, zadiha in regenerira. Tudi Finci z najdaljšo tradicijo savnanja prav zaradi tega prisegajo na savnanje brez oblek.

A hkrati poudarjajo, da je savna kraj kjer vlada visoka mera spoštovanja do intime drugih v savni, zato vedenje v savni primerjajo celo z obnašanjem v cerkvi oziroma v svetiščih. V svetih prostorih smo do sočloveka vedno spoštljivi, takšno vedenje v savni pričakujemo od svojih gostov tudi pri Fanči.

Potenje telesa v savni je poglavitno, zato kopalke nikakor ne spadajo v savno. Ob uporabi kopalk je vprašljiva tudi higiena, ki je v Savni Fanči na prvem mestu. Za razliko od hotelskih in nekaterih javnih savn, pri nas ne morete biti oblečeni.

Če niste ravno vajeni golote, ne obupajte, dajte si priložnost in se potrudite. Strah in skrbi vas bodo, verjemite nam, verjetno minile že po prvem ali drugem obisku savne. Če imate še vedno zadržke, vam nihče ne bo branil, če se ogrnete z brisačo.

Opogumite se, ne bo vam žal in telo vam bo zagotovo hvaležno. 

Kaj o nas menijo naše stranke?

Pri vas sem bila prvič in sem zelo zadovoljna. Savne in prostori so super urejeni, vse je čisto in osebje je res zelo prijazno in v pomoč. Priporočila vas bom svojim prijateljem in znancem. Hvala za super razvajanje.

Mojca H.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...