Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Rezervacije
Natisni stran

Rezervacije

Wellness center - trenutno zaprt

Cenjeni gostje, obveščamo vas, da naš wellness center od 10. marca 2020 dalje ne obratuje. O ponovnem obratovanju boste pravočasno obveščeni, če se boste prijavili na e-novice.

Za informacije o naši ponudbi in rezervacije terminov pokličite na telefonski številki +386 41 632 302 ali +386 1 428 70 10 vsak delovnik med 8:00 in 21:00 uro.

Zmogljivosti Wellness centra so z namenom zagotavljanja visokega nivoja sprostitve omejene na 35 gostov, zato so rezervacije za obisk obvezne. Predlagamo vam, da rezervacijo uredite najmanj nekaj ur pred obiskom, v primeru, da ste se za obisk odločili impulzivno pa nas pokličite vsaj tik pred prihodom.

Vsem, ki boste pravočasno uredili svojo rezervacijo, bomo pridržali prosto mesto do željene ure prihoda. V primeru da rezervacije ne boste imeli, vas bomo ob polni zasedenosti vljudno naprosili, da počakate, da se sprosti prosto mesto, vendar prostih mest ne moremo zagotoviti v vsakem primeru.

Rezervacije za obiske ob četrtkih in petkih po 18. uri uredite najkasneje isti dan do 12. ure, saj je povpraševanje takrat največje.

Navodila za izvedbo rezervacije:
V primeru telefonskih rezervacij nam zaupajte sledeče podatke:

- vaše ime in priimek,
- čas prihoda in odhoda,
- število oseb.

V primeru, da nas boste obiskali prvič nam zaupajte tudi ta podatek, da se bomo na vaš prihod lahko primerno pripravili.

Odjava rezervacij:
Vljudno vas naprošamo, da rezervacijo v primeru, da nas ne boste obiskali prekličete in s tem sprostite prosto mesto, ki ga bomo z veseljem ponudili tistim, ki rezervacije niso uspeli urediti pravočasno.

Informacije za vse, ki nas obiskujete prvič

Vljudno vas naprošamo, da nam ob prihodu zaupate, da ste prvič v naši hiši. Želimo si namreč, da bi vam svet savnanja in pravila, ki za savnanje veljajo predstavili tako, da se boste počutili kar najbolj domače.

Savna Fanči je v svojih petih desetletjih delovanja nabrala precej izkušenj, ki smo jih strnili v hišnem redu. Navedena so pravila vedenja, zdravstvena tveganja, opozorila in prepovedi, ki se ga strogo držimo za nemenom zagotavljanja dobrega počutja in varnosti obiskovalcev. Vljudno vas naprošamo, da se s hišnimi pravili seznanite že pred samim obiskom. Preberete si jih lahko tule.

Kaj o nas menijo naše stranke?

Pri vas sem bila prvič in sem zelo zadovoljna. Savne in prostori so super urejeni, vse je čisto in osebje je res zelo prijazno in v pomoč. Priporočila vas bom svojim prijateljem in znancem. Hvala za super razvajanje.

Mojca H.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...