Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Steklena pila za nohte Paris - mala
Natisni stran

Steklena pila za nohte Paris - mala

Steklena pila za nohte Paris - mala

Transparentna steklena pila za nohte v PVC ovitku iz kristalnega stekla, ki ga odlikuje višja trdota in tudi vzdržljivost kot pri običajnih steklenih pilah ali celo plastičnih pilah, ki se pogosto prodajajo kot steklene. Obe strani pile sta obdelani in ponujata enako stopnjo fine abrazivnosti oziroma hrapavosti. Tanki robovi pile so zelo natančno in gladko obdelani, zato ponujajo odlično vodljivost pile, ki je pri oblikovanju nohtov zelo pomembna. Mere: dolžine 90 mm in širine 9 mm, debelina 3 mm.
Namembnost uporabe: Pila je namenjena profesionalni ali domači uporabi. Narejena je v Evropi in jo odlikuje dolga življenjska doba, saj je narejena iz prvorazrednega kristalnega stekla.
Priporočilo: V primeru, da jo uporabljate na poti, svetujemo nakup tršega plastičnega ovitka, ki pili ponuja odlično zaščito pred morebitnimi udarci in neželenimi obremenitvami. Ovitek primerne velikosti najdete v naši spletni trgovini.

Količina: 1 kos

Znamka: Fanči

Šifra: MB1PS

EAN: 9999991145481

Dobavljivost: Na zalogi

do -25% od 1,88 €
Redna cena: 2,50 €
Količina Cena za kos Popust
1 kos 2,50 €  
4 kosi 1,88 € -25%

Vse cene že vsebujejo DDV.

Sorodni izdelki

Kaj o nas menijo naše stranke?

Vaša kozmetičarka je bila vedno prijazna, nasmejana. Strokovno in brez bolečin mi izvede pedikuro, razume moje težave z nogami in nohti. Čista petka.

Maja P.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...