Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Profesionalna steklena pila za nohte New York - srednja

Profesionalna steklena pila za nohte New York - srednja

Profesionalna steklena pila za nohte New York - srednja

Transparentna steklena pila za nohte v PVC ovitku iz kristalnega stekla, ki ga odlikuje višja trdota in tudi vzdržljivost kot pri običajnih steklenih pilah ali celo plastičnih pilah, ki se pogosto prodajajo kot steklene. Obe strani pile sta obdelani in ponujata različno stopnjo fine abrazivnosti oziroma hrapavosti. Tanki robovi pile so zelo natančno in gladko obdelani, zato ponujajo odlično vodljivost pile, ki je pri oblikovanju nohtov zelo pomembna.
Mere: dolžine 136mm in širine 11mm, debelina 3mm.
Namembnost uporabe: Pila je namenjena profesionalni ali domači uporabi. Narejena je v Evropi in jo odlikuje dolga življenjska doba, saj je narejena iz prvorazrednega kristalnega stekla.
Priporočilo: V primeru, da jo uporabljate na poti, svetujemo nakup zaščitnega etuia, ki pili ponuja odlično zaščito pred morebitnimi udarci in neželenimi obremenitvami. Etui primerne velikosti najdete v naši spletni trgovini.

Količina: 1 kos

Znamka: Fanči

Šifra: MB4PMP

EAN: 9999991145478

Dobavljivost: Trenutno nedobavljivo

Sorodni izdelki

Kaj o nas menijo naše stranke?

Pri vas sem bila prvič in sem zelo zadovoljna. Savne in prostori so super urejeni, vse je čisto in osebje je res zelo prijazno in v pomoč. Priporočila vas bom svojim prijateljem in znancem. Hvala za super razvajanje.

Mojca H.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...