Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Koronavirus - obvestilo za stranke
Natisni stran

Koronavirus - obvestilo za stranke

V Kozmetiki in savni Fanči delamo vse, kar je v dani situacijo priporočeno in potrebno, da bi zagotovili varnost za naše goste in zaposlene.

Zaradi narave našega dela smo se odločili, da bomo dosledno izvajali naslednje preventivne ukrepe za zmanjšanje možnosti okužb z nalezljivimi boleznimi:

1. SPROSTITVENI CENTER IN KOZMETIČNI SALON STA PREVENTIVNO ZAPRTA

Do nadaljnjega zapremo sprostitveni center, kozmetični in masažni salon, kar pomeni tudi, da so vse rezervacije odpovedane.

2. SPLETNA TRGOVINA OBRATUJE NORMALNO

Spletna trgovina Zate.si obratuje zaenkrat po običajnem urniku, le osebni prevzem trenutno ni možen.

Pravtako lahko preko spleta še vedno naročite darilni bon, ki vam ga opremljenega z vašim osebnim posvetilom, pošljemo k vam ali direktno obdarjencu.

3. UPOŠTEVANJE PRIPOROČIL NIJZ

Redno bomo sledili priporočilom NIJZ in upoštevali njihova najnovejša navodila, ki se dnevno spreminjajo in dopolnjujejo.

4. DODATNE INFORMACIJE

Za več informacij glede naših ukrepov in nadaljnjih dejanj v smeri preventivne zaščite, nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte recepcija@fanci.si ali nas pokličete na 01 428 70 10 ter spremljate našo spletno stran, kjer bomo ažurno obveščali o vseh spremembah glede obratovanja podjetja.

Iskreno se vam zahvaljujemo za upoštevanje predstavljenih navodil.

Fanči Tim

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je mojo izbrano storitev opravila vrhunsko, obrvi so natančno urejene in odlično pobarvane. Še več, naknadno sva se dogovorili tudi za nego kože, saj je moj koža resnično bila grozna. Moram reči da, mi je kozmetičarka kožo odlično očistila in pravzaprav rešila. Če sem še včeraj bila cela bulasta in mastna je danes koža vidno bolj umirjena, bulic in maščenja ni več, preostale akne pa se uspešno sušijo. Kot najstnici se je pri meni izoblikoval velik strah pred kozmetično storitvijo - nega kože / čiščenje kože, saj mi je to povzorčilo še več težav, mislim, da je zdaj ta strah odpravljen in komaj čakam, da se ponovno oglasim. Vse pohvale.

Patricija P.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...