Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Medicinski piercing
Natisni stran

Medicinski piercing

Razmišljate o piercingu ušes ali nosu? Pri nas izvajamo prebadanje ušes in nosu s priznano švedsko metodo Blomdahl.

Prednosti metode: 

Vrhunska kvaliteta izdelkov in metode Blomdahl omogočajo prebadanje ušes in nosu, na način, ki je varnejši in enostavnejši kot kadarkoli.

Naše osebje je izobraženo in verificirano pri švedskem proizvajalcu Blomdahl. To zagotavlja najvarnejšo pot do nošenja nakita brez zapletov.

V obdobju prvega leta je izjemno pomembno nositi koži prijazen nakit. Blomdahlova kolekcija nakita ne povzroča alergij, saj je nakit narejen tako, da ne vsebuje alergenih materialov.

Fanči in Blomdahl

Znamko Blomdahl predstavljajo ne le izdelki temveč tudi znanje in bogate izkušnje. Pri Fanči se tega dobro zavedamo in prav zato smo se odločili, da izberemo verjetno najvarnejšo metodo prebadanja, to je Blomdahl.

Podjetje Blomdahl medical beauty systems, kot vodilni proizvajalec in dobavitelj medicinskega nakita poleg prvorazredno narejenih izdelkov in vrhunskega designa Swarowski ponuja tudi vse potrebno znanje za hitro, natančno in, kar je najpomembnejše, tudi varno prebadanje.

Naše osebje je za izvedbo prebadanja posebej izšolano in certificirano s strani podjetja Blomdahl. Znanje in pridobljene izkušnje nam omogočajo izvedbo prebadanja, ki je varnejše kot kadarkoli. Postopek zajema tudi podajanje vseh potrebnih napotkov in pripomočke za domačo nego, ki je po prebadanju izrednega pomena, da bo vaša nova lepotna pridobitev kar najbolj varna.

Za podrobnejše informacije o izvedbi prebadanja nas lahko pokličete na: +386 1 428 70 10 ali nam pišite na: recepcija@fanci.si.

 

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetičarka je zelo strokovna in depilacijo opravi hitro, natančno in kvalitetno. Med postopkom vse lepo razloži, pove kaj bo delala, vmes vpraša po počutju, preveri, če je vse v redu. Hkrati pa je zelo prijazna in komunikativna, vendar nikako vsiljiva. Zelo, zelo, zelo sem zadovoljna z njo, res ima pravo mero strokovnosti in občutka za delo z ljudmi. Res je super in prav rada pridem, kljub temu da gre za depilacijo. :) Poleg same kozmetičarke sem tudi na splošno zelo zadovoljna s salonom. Že ko sem se prvič naročila, je bila gospa po telefonu zelo prijazna. Poleg tega mi je izredno všeč način obveščanja - sporočilo o rezerviranem terminu po mailu in SMS + SMS nekaj ur pred rezerviranim terminom. Celostna storitev nad pričakovanji!

Zala M.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...