Pojdi na glavno vsebino
+386 1 428 70 10 Prijava 0
Priprave na poroko
Natisni stran

Priprave na poroko

Da boste na poročni dan resnično blesteli v vsem svojem sijaju, vam ponujamo pakete kozmetičnih storitev oblikovane posebej za vaš najlepši dan.

Skladno z vašimi željami in potrebami bomo izbrali storitve iz naše pestre ponudbe in jih nanizali v celoto tako, da boste pravočasno pripravljeni in seveda brez nepotrebnih skrbi.

6-mesečni celostni predporočni negovalni načrt

Zdrava koža je lepa koža in najboljša pot do "poročnega blišča" je, da negujete in pomlajujete kožo že mesece pred vašim velikim dnem. Vsi poročni negovalni programi so individualno pripravljeni glede na vaše potrebe. Izkušene profesionalne kozmetičarke bodo izvedle podrobno analizo kože prvi dan obiska pred samim pričetkom dela z vami. Tak pristop pomaga pripraviti najuspešnejši načrt, kako vaši koži pomagati do čim bolj popolnega videza.

Naš najbolj priljubljeni negovalni program za pripravo vaše kože na poroko poteka po naslednjem zaporedju:


1. mesec: Intenzivno čiščenje kože

Ob pričetku programa našo pozornost običajno posvetimo globinskemu čiščenju kože.  Še posebej, če je to vaša prva temeljita nega v kozmetičnem salonu oziroma, če je od zadnjega obiska minilo že več mesecev.

V odvisnosti od tipa vaše kože je možno, da bo v tej fazi vaša koža pričela izločati odvečni sebum, kar pomeni da se je pričela čistiti. To je popolnoma normalno, saj so nege koncipirane tako, da stimulirajo vašo kožo, da se sama znebi nečistoč, ki so jo ovirale in zaradi njih ni bila videti tako sveža. V nadaljevanju negovalnega programa se bo vaša koža dramatično očistila in postala veliko bolj gladka in sveža kot ste je bili vajeni pred pričetkom programa.


2. - 4. mesec: Nega osredotočena na problematiko kože
V tej fazi nego kože osredotočimo na reševanje problemov, s poudarkom na predelih, ki potrebujejo dodatno pomoč:

  • Izvajamo različne vrste pilingov. Pričnemo z blagimi, ki jih stopnjujemo glede na potrebe vaše kože, tako da odstranimo poškodovane celice v kar največji možni meri.
  • Morda bomo priporočili galvanske ali mikro tokove za glajenje finih gub in izenačitev pigmentacije. S tem postopkom se bodo vaše celice obogatile s kisikom.
  • Z uporabo intenzivnih izdelkov in negovalnih postopkov rešujemo morebitne izbruhe aken in druge pomembne težave na vaši koži.


5. - 6. mesec
: Pomlajevanje in stimulacija

Zadnji dve negi obraza pred mesecem vaše poroke bosta osredotočeni na učvrstitev in  vlaženje kože, s čimer boste pridobili svež, pomlajen, zdrav in sijoč izgled vda bo izgledala bolj energična taše kože.

  • Zadnji mesec pred poroko je za nevesto običajno zelo napet, zato bomo posvetili posebno pozornost kakršnimkoli morebitnim spremembam kože. S tem namenom bomo nanesli antioksidante in izdelke z vlažilnim učinkom. Ti pomagajo koži zmanjšati negativne učinke stresnih hormonov.
  • Z namenom zagotovitve sprostitve in minimiranja neravnovesij v telesu, ki jih povzroča stres, se veliko nevest odloči, da bodo v tej fazi dodale še sproščujoče masaže. TOplo vam jih priporočamo tudi mi.


6. mesec: Vaš poročni teden

Veliki dan je že skoraj tu! V tej fazi je pomembno zagotoviti, da se vaša koža "umiri" ter tako pripomore do popolnega izgleda na najbolj pričakovan dan v letu. Rezervacijo za vašo finalno nego samo tri do štiri dni pred poroko. V finalno nego dodatno vključimo še:

  • Nego obrvi za urejen in čist izgled,
  • depilacijo po želji in
  • nežen piling kože.

Dan pred poroko je posvečen manjšim negovalnim posegom, kot je mini piling in maska.  Zadnji dan je tudi odličen čas za manikuro in pedikuro, morda pomirjujočo masažo.

Na poročni dan bo vaša koža gotovo blestela, zahvaljujoč vašemu negovalnemu programu, zato lahko dan posvetite vaši pričeski in ličenju.

Ne prezrite!

Individualni program je v celoti pripravljen glede na vaše želje in potrebe. Vključuje poljubno število postopkov, ki lahko trajajo celih šest mesecev ali le nekaj tednov.

Na voljo je tudi v obliki darilnega bona.

 

Naredite naslednji korak!

Pokličite nas in pripravili vam bomo program po vaši meri!

Za brezplačni posvet pokličite: +386 1 428 70 10!

 

Kaj o nas menijo naše stranke?

Kozmetično osebje poseduje čudovito kombinacijo strokovnosti in osebnosti.

Teja N.

Fanči blog

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...